8 moduri simple despre cum să arăți mai înalt și mai subțire pentru femeile minione

8 moduri simple despre cum să arăți mai înalt și mai subțire pentru femeile minion

8 moduri simple despre cum să arăți mai înalt și mai subțire pentru femeile minion

Iată cum poți părea mai înaltă folosindu-te de articole vestimentare.

Ești complexată de faptul că nu ai o înălțime de model, iar picioarele înalte și subțire nu te ajut[ în această situație? Poți fenta acest lucru chiar prin felul în care te îmbraci, iar dacă până acum alegeai hainele nepotrivite care te făceau și mai minionă decât erai deja, află care sunt piesele de rezistență care te pot ajuta să arăți mai înaltă și mai subțire și să începi să te bucuri de complimentele primite de la cei din jurul tău.

A fi minionă nu înseamnă că nu ai un corp perfect sau că nu poți crea lookuri la fel de elegante ca o persoană înalta, ci doar trebuie să știi cum să combini anumite articole vestimentare.

Poartă topuri

Citește și: 7 greșeli de stil care te fac să arăți mai în vârstă

Cum să pari mai înaltă
Cum să pari mai înaltă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Trucuri care să te ajute să arăți elegantă cu un buget redus

Indiferent dacă purtați o cămașă sau un top, cea mai bună idee este să o puneți în pantaloni, deoarece acest lucru va da corpului vostru mai multă formă și vă va da impresia că picioarele voastre sunt mult mai lungi, de unde vizual veți arăta și mai înalte. Acesta este un truc simplu pe care trebuie să luați în considerare de fiecare dată când vă îmbrăcați, nu doar dacă alegeți să puneți pe voi tricouri scurte sau topuri și puteți proceda la fel cu toate tricourile sau cămășile pe care le aveți în garderobă.

Poartă pantaloni cu talie înaltă

Cum să pari mai înaltă
Cum să pari mai înaltă[Sursa foto: freepik]

Pantaloni cu talie înaltă sunt, de asemenea, un  articol vestimentar de care aveți nevoie, deoarece aceștia vor subția talia și vor da efectul că picioarele voastre sunt mult mai înalte. În această situație ajută foarte mult și o curea, ce crează vizual o linie pe corp, acesta nefiind tăiată la jumătate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Rochii sau fuste care să pună în evidență talia

Cum să pari mai înaltă
Cum să pari mai înaltă[Sursa foto: freepik]

Pentru doamnele și domnișoarele care iubesc să poarte rochii sau fuste, rochiile care pun în evidență partea de sus a corpului sunt perfecte pentru a arăta că sunteți mai înalte cu câțiva centimetri. Cu cât trunchiul din partea de sus este mai mic decât picioarele, cu atât mai mult veți da senzația vizual că înălțimea voastră este, de fapt, alta.

Imprimeuri mici

Cum să pari mai înaltă
Cum să pari mai înaltă[Sursa foto: freepik]

Imprimeurile mari s-ar putea să vadă exact contrariul despre voi, așa că atunci când alegeți cămăși, fuste, rochii sau sacouri, alegeți imprimeurile mici, floricelele, bulinele sau alte modele care vă plac, în dimensiuni cât mai greu de observat, deoarece tocmai acest imprimeu vă ajută să inspire mai multă feminitate și să vă facă mult mai subțiri în talie.

Pantofi ascuțiți

Pantofi cu vârful ascuțit sunt mult mai bun decât pantofii rotunzi pentru tine, pentru că funcționează în așa fel încât să te facă să arăți mai înaltă. Dacă deja preferați să mergeți pe tocuri, cu siguranță este un mare câștig pentru voi și rezultatul va fi unul uimitor. Persoanele care nu preferă mersul pe tocuri, pot adăuga în garderoba lor balerine care au degetele ascuțite.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Un cardigan lung

Cum să pari mai înaltă
Cum să pari mai înaltă[Sursa foto: freepik]

Cardinalul lung este foarte versatil și poate fi purtat la numeroase ținute, nu doar că arată elegant și completează orice aspect, iar, pe lângă look-ul de invidiat pe care îl veți avea, va face ca și corpul să pare foarte lung și să nu existe o ruptură între partea de sus și partea de jos, fiind exact ce aveți nevoie pentru silueta voastră.

Poartă pălărie

Cum să pari mai înaltă
Cum să pari mai înaltă[Sursa foto: freepik]

Pălăria este o altă piesă care lungește corpul și astfel te ajută să arăți mai înaltă, deoarece adaugă mai mult spațiu deasupra capului tău. Chiar dacă este greu de explicat în cuvinte, pălăriile chiar te ajută să adaugi câțiva centimetri la înălțimea corpului tău.

Rochii sau bluze cu decolteu în V

8 moduri simple despre cum să arăți mai înalt și mai subțire pentru femeile minion
8 moduri simple despre cum să arăți mai înalt și mai subțire pentru femeile minion[Sursa foto: freepik]

Dacă sunteți o femeie minionă, cel mai bine ar fi să vă arătați mai mult pielea, iar în momentul în care alegeți să purtați un decolteu, evitați cele rotunde și mergeți către decolteurile în V, fie că vorbim de tricouri, cămăși sau rochii. Acestea sunt doar câteva sfaturi prin care poți să pari mai înaltă, iar acest lucru este foarte ușor de realizat prin hainele pe care le porți de zi cu zi. Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Trucuri care să te ajute să arăți elegantă cu un buget redus

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies