7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei

7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei
7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei

Află care sunt cele 7 lucruri esențiale din geanta ta care te vor salva în situații de criză.

De zeci de ani, există un mit care spune că singurul lucru care lipsește din geanta unei femei este de fapt, ordinea. Desigur, acesta nu este un adevăr general valabil. Femeile au tendința de a transforma poșeta pe care o poartă zi de zi într-un dulap în miniatură, purtând cu ele și obiecte pe care nu le-au folosit niciodată. Trebuie să aveți însă grijă să nu uitați acasă lucrurile esențiale, care vă pot salva într-o situație de criză.

Gențile noastre suntem chiar noi în miniatură: colorate sau gri, sobre sau strălucitoare, minimaliste sau opulente, austere sau sclipitoare. Mari sau mici, poșetele noastre adună în ele micile preocupări, marile spaime, secrete minore, sau taine de nepătruns. Pentru că în gențile noastre se află soluția pentru orice, de la forfecuțe la pastă de dinți, de la stick la lipstick. Ni le schimbăm des, le păstrăm sau le oferim, le folosim sau doar le admirăm”, scrie Cristina Stănciulescu pe blogul ei.

Citeste si: Ce culori să alegi pentru gențile business

Iată cele 7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei

Rujul sau luciul de buze, în funcție de preferințele dumneavoastră, este un element care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei. Pe parcursul zilei, după ce luați masa în special, veți avea cu siguranță nevoie de o împrospătare a culorii de pe buze.

 

7 lucruri pe care trebuie sa le ai in geanta

Oglinda în miniatură este un alt element esențial în geanta unei femei. Astfel, puteți avea control asupra înfățișării dumneavoastră, chiar dacă nu aveți prin apropiere o oglindă fixă. Puteți observa astfel dacă vi s-a întins machiajul sau dacă șuvițele de păr nu mai sunt la locul lor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Șervețele umede sunt un „must” în geanta unei femei. Pot fi folosite fie pentru a vă curăța mâinile, în cazul în care masa de prânz vă prinde într-un loc în care nu aveți posibilitatea să vă spălați pe mâini sau le puteți folosi pentru a vă corecta machiajul.

Absorbantul  nu trebuie să lipsească din geanta unei femei, întrucât nu știi niciodată când acea perioadă a lunii te poate prinde pe nepregătite, într-un loc în care nu ai acces la un magazin alimentar.

Purtându-l la tine, nu vei fi niciodată stresată în legătură cu acest aspect.

Fondul de ten sau batonul corector este un alt element esențial în geanta unei femei, întrucât te poate ajuta în cazul apariției neașteptate a unui coș sau în cazul în care constați la lumină că ai uitat să acoperi anumite zone ale feței.

7 lucruri in geanta

Citeste si: 5 idei de ținute cool de zi

Citește și: „Te dai leu când ești pisică!”. Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! Aflați de la ce a pornit conflictul luni, 24 iunie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Crema de mâini nu trebuie să lipsească din geanta unei femei, întrucât vântul, umiditatea sau temperaturile scăzute pot avea efecte distructive asupra mâinilor dumneavoastră. Crema de mâini vă va scăpa de crăpăturile inestetice și de acel aspect neplăcut al mâinilor foarte uscate, deshidratate.

crema de maini in geanta

Analgezicul este un element esențial în geanta unei femei, întrucât o durere de cap care nu vă va lăsa să vă concentrați la ceea ce aveți de făcut poate apărea în orice moment.

Avându-l la îndemână, veți rezolva rapid problema, fără a ajunge în punctul de a întreba zeci de colegi pentru a găsi o pastilă care să vă scape de durere.

Citeste si: Cum asortezi ceasul cu ținuta pe care o porți: 5 sfaturi

„Ele spun ceva despre noi și ne cunosc toate secretele. Și, odată cu trecerea timpului, romantismul lor de la început, atins de parfumuri vechi, pudrate, strivit de flori presate ascunse în falduri de mătase sau înnobilat de vreo batistă plânsă cu lacrimi de amor, a cam dispărut. Gențile sunt azi mai mult utile decât romantice, dar pline cu toată a noastră viață pe care o ținem strânsă în capse și fermoare, legată cu șnururi sau țintuită în magneți”, adăuga Cristina Stănciulescu.Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies