7 accesorii pe care le poți purta în această toamnă. Trend-urile acestui anotimp în 2023!

accesorii toamna 2023
7 accesorii pe care le poți purta în această toamnă

Accesoriile nu ar trebui nici ele ignorate în acest sezon de toamnă 2023, ba chiar dimpotrivă. Însă știați care sunt cele pe care cu siguranță trebuie să le purtați?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 7 accesorii pe care cu siguranță ar trebui să le purtați în această toamnă 2023. În plus, descoperiți și cum îi puteți adăuga la ținută, astfel încât să aveți unele care să atragă atenția indiferent de locul în care vă aflați. 

 

7. Geantă crossbody 

În primul și în primul rând geanta pe care ar trebui să o avem cu siguranță în garderoba noastră este cea crossbody.

Acest tip de geanta apărut deja încă din sezonul călduros de vară al anului 2023, însă se pare că este atât de purtat și preferat de nenumărate persoane, încât se află și în tendințele de toamnă ale anului 2023. Pe lângă faptul că ne-am eliberat de geanta mare de mână, aceasta fiind așezată astfel încât să ne putem folosi mâinile fără nicio problemă, acest tip de geantă oferă și acel ceva ținutei noastre, adăugând un pic de interes și un accent deosebit, indiferent de ținuta pe care o alegem într-o zi.
De asemenea, dacă alegem o ținută care să aibă o singură culoare sau doar două, prin intermediul acestei genți vom adăuga un plus de culoare, și cu siguranță ne va face să ne simțim mult mai bine datorită acestui aspect, poate chiar să ieșim în evidență. Aceste genți se găsesc în diferite culori, dar și modele, fiind perfecte pentru orice ținută alegem să purtăm, fie că este una elegantă sau una casual.

Citește și: Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023

accesorii toamna 2023 sale
7 accesorii pe care le poți purta în această toamnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: 7 coafuri spectaculoase pentru toamna 2023. Cum să ieși în evidență în acest anotimp!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

6. Carcasă de telefon cu lanț 

Un alt articol din gama accesoriilor care nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră în această toamnă, este și carcasa de telefon cu lanț. Mai exact, acest accesoriu constă într-un lanț pe care noi îl putem pune crossbody, astfel încât telefonul să fie doar atașat de acest lanț, și noi având acces mult mai rapid la el, nefiind nevoie să mai avem după noi o geantă, sau să-l punem în buzunar, fiind expus destul de mult.

Acest accesoriu este mai mult decât practic, telefonul fiind purtat pe corp sau pe umăr sau chiar în jurul gâtului, în funcție de preferințe, accesorizând perfect ținuta, fiind totodată și o modalitate extrem de ușoară de a o aduce într-un stil mai modern. De asemenea și atunci când vine vorba despre carcasa de telefon cu lanț, carcasa de telefon bineînțeles că va fi cea obișnuită a telefonului de zi cu zi, însă lanțul poate să fie efectiv un lanț, sau chiar o bretea care să aibă materialul asemănător cu cel al genților, având diverse culori și modele fiind astfel ușor de
asortat la look-ul nostru de zi cu zi. 

5. Cercei clasici 

Un alt accesoriu de luat în seamă pentru acest sezon de toamnă 2023 sunt și cerceii, clasici. Acest accesoriu nu se va demoda absolut niciodată fiind întotdeauna în tendințe, și potrivindu-se la absolut orice ținută ne dorim, de asemenea modelele fiind unele variate, având diverse forme, care cu siguranță ne vor scoate în evidență.

Prin intermediul cerceilor ne putem pune amprenta și în ceea ce privește stilul nostru personal, dar și cel al ținutei noastre. Indiferent de faptul că cerceii sunt unii colorați, simpli din argint sau aur, mai mari sau mai mici, cu siguranță aceștia vor rămâne întotdeauna accesoriul uimitor și modern, reprezentând o modalitate ușoară de a accesoriza ținuta noastră, și de a-i adăuga un plus de interes. 

ce se poarta in toamna 2023
7 accesorii pe care le poți purta în această toamnă[Sursa foto: freepik]

4. Curea cu geantă 

Așa cum gențile crossbody au apărut în preferințele oamenilor atunci când vine vorba despre toamna anului 2023, exact așa au apărut și curelele cu geantă. Bineînțeles că acum nu va mai fi nevoie să ai cu tine un rucsac, o geantă mai mare sau chiar și gențile crossbody, dat fiind faptul că geanta ta se poate atașa la cureaua pe care o porți în talie. Acest accesoriu este extrem de versatil, iar bineînțeles că va oferi opțiunea de a nu-ți folosi mâinile, ceea ce te va ajuta extrem de tare în unele momente, accesoriul poate să fie purtat indiferent de ținută, pentru că se află în modele și culori variate, astfel încât să se poată asorta indiferent că ai o ținută mai elegantă sau nu. Acest tip de accesoriu este perfect mai ales în momentele în care trebuie să rezolvi anumite treburi în oraș, sau chiar să călătorești, și ai nevoie ca mâinile tale să fie libere, însă totodată să ai ceea ce trebuie la tine. Dat fiind faptul că gențile se găsesc în diverse dimensiuni și forme, acestea fac bine accesorii să fie extrem de interesant și să atragă atenția asupra ta. 

3. Lănțișoare la baza gâtului 

Așa cum și cerceii se află în preferințele numărător persoane atunci când vine vorba despre tendințele din această toamnă 2023, așa se află și lănțișoarele, în special cele la baza gâtului. Acest tip de bijuterii este unul destul de fin și delicat, care oferă oricărei ținute o eleganță aparte, în special dat fiind faptul că cele preferate din acest sezon sunt cele scurte, însă foarte groase. Astfel, chiar dacă alegem să purtăm o ținută cu adevărat simplă, lănțișoarele la baza gâtului vor oferi o uimire în momentul în care vor fi observate de către cei din exterior. Aceste lănțișoare sunt inspirate din curelele de ceas, și sunt extrem de versatile atunci când vine vorba despre modelul lor, dimensiunea, grosimea, dar și nuanța. Acest tip de lănțișoare fac parte din categoria bijuteriilor care se află la modă de ceva vreme, și se păstrează și în toamna anului 2023. 

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

toamna 2023 tendinte
7 accesorii pe care le poți purta în această toamnă[Sursa foto: freepik]

2. Eșarfe 

Pentru a adăuga un plus de culoare, nu ar trebui să excludem din garderoba de toamnă pentru anul 2023, eșarfele. Astfel, aceste reprezintă un accesoriu perfect de purtat în zilele noastre, în special în sezonul rece de toamnă, pentru a ne asigura că ținuta noastră care poate este puțin prea subțire, este accesorizată cu un articol vestimentar care ne va oferi totodată și căldură, dacă alegem să le purtăm pe cap, la gât, sau ca un șal, de-a lungul ținutei noastre pe spate, mai exact pe umeri. Eșarfele se pot purta indiferent de ținuta pe care o avem, reprezentând un accesoriu excelent în momentul în care dorim să adăugăm puțină culoare la ținută, oricât de simplă ar fi ea. Pe lângă culoarea pe care o putem alege, dar și mărimea eșarfelor, nu trebuie să uităm de faptul că eșarfele sunt extrem de frumoase și atunci când vine vorba despre materialul lor, cele mai importante fiind cele din mătase, în special în sezonul rece. De asemenea, acestea se pot purta legate și de genți, dacă ne dorim să avem un accesoriu în plus. 

1. Accesorii de păr

Uite că am ajuns și la ultimul lucru de purtat în această toamnă a anului 2023, acesta fiind reprezentat de accesoriile de păr. Indiferent de faptul că vorbim despre o șapcă, o pălărie, o beretă, clame de păr, elastice de păr și așa mai departe, toate ar trebui să fie prezente în garderoba anului 2023, în special în sezonul rece de toamnă. Acestea sunt accesoriile care nu se vor demoda niciodată dat fiind faptul că, în funcție de stilul nostru, le putem alege astfel încât ținuta noastră să fie una deosebită, în special culorile fiind unele diverse, astfel încât să se potrivească cu orice ținută aleasă de noi. Astfel, ținuta va fi cu siguranță una specială și care va atrage atenția indiferent de accesoriul pe care alegem să îl purtăm din toate cele enumerate.

toamna 2023 moda
7 accesorii pe care le poți purta în această toamnă[Sursa foto: freepik]Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Top 10 cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023. Cum să ieși în evidență cu bani puțini!

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies