6 Mai 2022 - Casa Iubirii. Iolanda și Mihai au fost descalificați. ''Amândoi suntem în mod egal vinovați...”


În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, se pare că încălcarea de regulament nu se lasă nepedepsită în cazul Iolandei și a lui Mihai.


In articol:

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul  Casa iubirii, care este motivul pentru care Iolanda a cedat nervos, în urmă cu doar câteva zile, dar și care a fost decizia finală în legătură cu situația creată de Iolanda și Mihai.

 

Casa iubirii, programul TV de la   Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei  14 concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

„E un proiect pe care mi l-am dorit foarte, foarte tare aici, pe meleaguri românești. Și acum, nu doar că s-a îndeplinit, doar că este la un alt nivel.

În momentul în care am ajuns aici nu știam să merg. Mai stăteam puțin și mă uităm, mă uităm pe sus, mă împiedicam. La un moment dat am scos telefonul și am început să îmi fac selfie-uri. Este un proiect care are un loc în care se desfășoară nemaivăzut, nemaiîntâlnit în România până în acest moment' , a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului  Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: 4 mai 2022- Casa Iubirii. Kinga este istorie! Radu și Grațiela s-au sărutat pătimaș. „Fiecare face ce simte”

 

Iolanda a cedat nervos cu doar câteva zile în urmă

Se pare că povestea pe care Mihai a spus-o în urmă cu o săptămână, nu a fost în totalitate adevărată, așa cum speculau mai multe persoane. Respectiva fată cu care s-a întâlnit acesta, se pare că era chiar... Iolanda.

Adevărul a ieșit la iveală, deși reprezintă o acțiune care se află împotriva regulamentului,  Iolanda și Mihai   au dezvăluit ceea ce au făcut, dar și multe alte amănunte.

casa iubirii concurenti

Citeste si: 4 mai 2022- Casa Iubirii. Adevărul despre despărțirea dintre Iolanda și Mihai: „Cu riscul să fiu eliminată, spun asta acum”

Chiar și mama Iolandei a luat parte la toată această ispravă a celor doi concurenți: „  Dacă s-a ajuns până în punctul asta... eu văd o imaturitate totală!  ”, fiind clar faptul că până și aceasta îi condamnă pe cei doi pentru că s-au întâlnit în afara Casei iubirii.

În momentul în care prezentatoarea emisiunii,  Andreea Mantea   a întrebat-o pe mama Iolandei ce sfat are pentru aceasta, nu a durat mult până când Iolanda a cedat nervos și a început să spună tot ce are pe suflet: „ Eu mă gândeam și dacă o să fim descalificați... avem o relație, pentru asta am venit în emisiune, asta îmi doresc, exact acesta a fost motivul. Și dacă se află, nu contează că nu pentru emisiune am venit, am venit pentru noi doi, atât!”.

casa iubirii 2022

Citeste si: Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț. „Am simțit eu așa că nu merge cu Mihai și... i-am spus astăzi”

 

Iolanda și Mihai au fost descalificați

În urma faptului că cei doi au mărturisit și au dovedit că s-au întâlnit în afara Casei iubirii, ceea ce reprezintă o încălcare a regulamentului emisiunii, s-a decis luarea unei decizii aspre, pentru Iolanda și Mihai.

În urma încălcării regulamentului, nu o dată, de două ori, am decis ca Iolanda și Mihai să fie descalificați!”, a fost decizia fermă, spusă de către Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, care a fost luată în legătură cu situația fără precedent a celor doi concurenți.

Cei doi au încălcat regulamentul în mod conștient, iar deși Iolanda speră să nu se ajungă aici, iar cei doi să fie iertați, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit, iar cei doi au fost nevoiți să suporte consecințele.

casa iubirii azi

Citeste si: 2 Mai 2022- Casa Iubirii: Flavius a părăsit competiția! "A fost o experiență super frumoasă”

Pe lângă vorbitul vostru prin mesaje, pe lângă consumarea a absolut tot ce înseamnă această relație, ați dat și cu bățul în baltă! Ați ajuns să vă jigniți, să vă șantajați, să vorbiți de lucruri atât de intime, care ar fi trebuit să vă aparțină doar vouă...”, a continuat, Andreea Mantea. Nu a mai fost loc de alte cuvinte, iar băieții și fetele și-au luat rămas bun de la Iolanda și Mihai.

În cadrul testimonialului oferit, Mihai a mărturisit că este conștient de faptul că este foarte grav ceea ce a făcut și îi pare rău: „ Amândoi suntem în mod egal vinovați. Într-un fel m-am simțit bine că am spus, dar într-un fel... nu. Mai mult pentru ea, că ce se întâmplă cu mine.. Îmi pare rău!”.

Iolanda este de altă părere, iar în momentul de față, simte doar ură pentru Mihai, deși nu credea că o să simtă acest lucru pentru nimeni în viață: „ Din lipsa de iubire de sine am luat decizii greșite, pentru mine! Nu cred că m-a iubit vreodată sau că a simțit ceva pentru mine, mai mult a fost un plan... și eu am căzut în plasa lui .”

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating,  Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a afla cum vor evolua lucrurile între ceilalți concurenți rămași în Casa iubirii, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.

iolanda si mihai au fost descalificati

Citeste si: 29 aprilie 2022- Casa Iubirii. Ștefania și Cristian formează primul cuplu al casei. „Îmi place foarte mult. Chiar pot spune că m-am îndrăgostit”


Abonează-te pe

Citește și:

Casa Iubirii - Decizia în cazul Iolandei și a lui Mihai! Andreea Mantea a dat verdictul final

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cele mai mari cascade din lume. Care este singura cascadă din lume inclusă în top 7 minuni ale naturii

Cine este GEORGE TĂNASE. "Mama mă bătea cel mai bine. Tata nu m-a bătut niciodată."

5 Mai 2022 - Casa Iubirii. Iolanda a cedat nervos. „Am avut atâta încredere...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Iulia Vântur, criticată pentru un concert: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri