DESCOPERĂ: 4 modele de tunsori pentru fața rotundă. Ce ți se potrivește și ce nu


Iată ce modele de tunsori ți se potrivesc, dacă ai fața rotundă.


In articol:

Dacă

ai fața rotundă și îți dorești să maschezi acest lucru, trebuie neapărat să ții cont de sfaturile pe care ți le prezentăm în acest articol.

Cum îți dai sema că ai fața rotundă?

Fața rotundă este plină, nu are unghiuri ascuțite și tinde să confere un aspect tineresc datorită volumului din zona obrajilor. Dacă lățimea feței tale este aproape egală cu lungimea, fruntea și bărbia sunt rotunde și pomeții sunt lați și fără contur, înseamnă că faci parte din categoria persoanelor cu fața rotundă.

Modele de tunsori potrivite pentru fața rotundă

Tunsori pentru păr scurt și față rotundă

În cazul în care ai fața rotundă și părul scurt, îți recomandăm tunsoarea pixie. Femeile care se bucură de volum vor putea aborda fără nicio problemă acest tip de coafură. Dacă aveți părul subțire, va trebui însă să folosiți produse pentru volum. Secretul în cazul unei fețe rotunde este volumul în partea de sus, întrucât creează impresia de alungire a feței.

Citeste si: Tunsori la modă în 2021 pentru păr mediu. Află ce se poartă și ce nu!

Tunsori pentru păr mediu și față rotundă

Lob-ul este coafura perfectă în cazul în care aveți părul de lungime medie, cu o textură care vă permite să îl întrețineți ușor. Purtați cărarea pe mijloc și astfel veți obține look simplu, dar plin de eleganță.

Tunsori pentru păr lung și față rotundă

Părul lung, cu bucle lejere, este alegerea ideală în cazul unei fețe rotunde, însă trebuie să nu exagerați cu volumul. O tunsoare în scări va lua din volumul pomeților și va alungi fața.

Citeste si: CITEŞTE: Cum să-ți faci bucle lejere la tine acasă, dacă ai părul mediu

4 modele de tunsori pentru fața rotundă.

Tunsori pentru păr creț și față rotundă

Părul creț poate avantaja o față rotundă, dacă alegeți coafura potrivită. Scările și volumul în partea de sus a capului sunt secretele care vă vor ajuta să creați acea impresie de alungire a feței în acest caz.

Ce tunsori sunt de evitat dacă ai fața rotundă

În cazul în care aveți fața rotundă, trebuie să țineți cont de câteva aspecte extrem de importante. Nu trebuie să alegeți niciodată un bob drept sau un alt tip de tunsoare care implică șuvițe scurte, de aceeași lungime. Astfel că, scările sunt cele mai indicate în cazul feței rotunde, indiferent de felul în care sunt organizate.

Citeste si: Cum să transformi tunsorile filate în capodopere

4 modele de tunsori pentru fața rotundă

Ce tunsori poartă vedetele care au fața rotundă

Alegeți o coafură dezordonată

Volumul extra va distrage atenția în cazul în care aveți fața rotundă. Chrissy Teigen este exemplul perfect de vedetă cu fața rotundă care adoptă acest stil. Chrissy este adepta cocurilor supradimensionate.

4 modele de tunsori pentru fața rotundă.

Fă-ți breton!

Bretonul drept sau aranjat în lateral este ideal pentru persoanele cu fața rotundă. Alegeți bretonul filat, pentru un look suplu și tineresc.

Selena Gomez poate fi inclusă în categoria vedetelor  cu fața rotundă. Când renunță la extensii, aceasta preferă să își tundă părul bob. De cele mai multe ori, Selena poartă un breton în scări.

Mergi pe tunsoarea bob

Femeile cu fața rotundă aleg adesea tunsoarea bob și buclele lejere. Majoritatea vedetelor cu fața rotundă preferă tunsoarea bob. Selena Gomez, Caley Cuoco, Emma Stone și Cameron Diaz sunt cele mai bune exemple în acest sens.


Abonează-te pe

Citește și:

NOTEAZĂ: Exemple de tunsori pentru păr ondulat și fața rotundă

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

CITEȘTE: Cum să transformi tunsorile filate în capodopere

CITEȘTE: Cum să ai volum la rădăcina părului. 6 trucuri care nu dau greș niciodată

DESCOPERĂ: Tunsori la modă în 2021 pentru păr mediu. Află ce se poartă și ce nu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bianca Comănici, absentă la emisiunea „Bărbați vs Femei”! Bruneta a făcut anunțul îngrijorător: „Din păcate, am Covid”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri