3 Măști de par cu ou. Beneficii: protejează culoarea părului, luptă împotriva căderii părului și stimulează chiar și creșterea lui

Vrei să ai cel mai admirat păr? Folosește masca de păr cu ou!
3 Măști de par cu ou. Beneficii: protejează culoarea părului, luptă împotriva căderii părului și stimulează chiar și creșterea lui

Oul are efecte miraculoase asupra părului. Cu ajutorul oului putem obţine câteva măşti eficiente.

Masca de păr cu ou. Masca de păr cu ou poate fi unul dintre cele mai bune remedii, pe care le poți face chiar la tine acasă pentru părul tău. Femeile sunt mereu în căutarea celor mai bune produse atât din comerț, dar și în varianta cât mai naturală și neprocesată a măștilor pentru îngrijirea părului. Beneficiile sunt foarte multe atunci când ne raportăm la masca cu ouă pentru podoaba capilară.

Această mască este ușor de realizat cu ingrediente chiar din bucătăria ta. Masca de păr cu ou oferă strălucire părului, il face mai puternic, protejează culoarea părului, luptă împotriva căderii părului și stimulează chiar și creșterea lui. Măștile de păr sunt o modalitate excelentă de a "vindeca" firul de păr, întări și înfrumuseța în mod natural părul. Dacă îți dorești ca părul tău să beneficieze de aceste „atuuri”, notează trei măști cu ou care fac minuni pentru părul tău!

3 măști de păr cu ou. Tratamente pentru păr direct la tine acasă

Mască de păr din: albuș, gălbenuș și miere

Citeste si: Măști naturale pentru îngrijirea părului. Ingredientele folosite se găsesc în comerț și sunt foarte ieftine

Mască de păr cu ou și miere
Mască de păr cu ou și miere[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cel mai bun tratament pentru părul ars. Îi redai strălucirea în câteva momente

Ingrediente: 1 ou și câteva linguri de miere (pentru păr de lungime medie)

Masca de păr cu albuș și gălbenuș. Masca de păr de ou și miere oferă o strălucire incredibilă părului și mai mult de atat, îl face mătăsos și neted. Această mască ajută la reducerea căderii părului și a ruperii lui pe lungimi. Pune într-un castron un ou sau două, în funcție de lungimea părului tău și adaugă câteva lingurițe de miere.

Bate conținutul până când devine omogen. Aplică masca de ou și miere pe scalp și pe lungimea părului. Masează părul și lăsă-l să stea timp între 30 de minute până la o oră și apoi îl poți șampona. Folosește această mască o dată pe săptămână.

Mierea de albine

Mierea de albine stimulează imunitatea, îngrijirea părului, îngrijirea pielii, pierderea în greutate, tuse, practic beneficiile mierii sunt nesfârșite.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Mască de păr din: albuș, gălbenuș și iaurt

Citeste si: Cea mai ieftină mască "minune" pentru păr din ulei de cocos! Sigur ai ingredientele acasă!

Mască de păr cu ou și iaurt
Mască de păr cu ou și iaurt[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Câte calorii are un ou fiert și câte ouă poți mânca pe zi

Ingrediente: 1 ou și jumătate de iaurt grecesc (pentru păr de lungime medie)

Oul și iaurtul fac o combinație excelentă pentru echilibrarea pH-ul scalpului, dar pentru și a lupta cu mătreața. Această mască stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului și ajută părul să crească mult mai repede. Tot ce trebuie să faci este să spărgi un ou sau două într-un castron în funcție de lungimea părului și adăugi jumătatea din cantitatea unui iaurt grecesc de 150 g.

Bate amestecul până când este bine omogenizat și aplică-l uniform pe scalp și pe păr. Așteaptă timp de o oră cu masca de ou și iaurt pe păr, înainte de a utiliza șamponul și balsamul. Recomandarea este de a utiliza această mască o dată pe săptămână.

Mască de păr din: albuș, gălbenuș și lapte

Citeste si: Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Mască de păr cu ou și lapte
Mască de păr cu ou și lapte[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum să scapi de părul gras. 3 metode naturale

Ingrediente: 2 ouă și 250 ml lapte (pentru păr lung)

Masca de păr cu albuș și gălbenuș. Masca de ou cu lapte face părul foarte mătăsos și strălucitor. Acest proces se observă treptat, dacă folosești masca o dată pe săptămâna și în mod constant. Amestecă două ouă și 250 ml de lapte. Aplică această mască cu ou și lapte pe păr și las-o să acționeze timp 1- 2 ore.

Laptele și iaurtul

Alimentele din grupul de lapte furnizează substanțe nutritive vitale, cum ar fi calciu, potasiu, vitamina D și proteine.  

Femeile moderne descoperă beneficiile acestor ingrediente naturale, fără substanțe chimice, pentru toate tipurile și problemele de păr. Cele trei tipuri de măști cu ou, le poți prepăra în câteva minute chiar la tine în casă. Aplicările făcute conform recomandărilor, în mod constant o să te ajute să obții cel mai frumos, puternic și mătăsos păr!



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies