27 Aprilie 2022 - Casa Iubirii. Iolanda și Mihai au probleme în paradis. „Este șters, tot!”

casa iubirii 27 aprilie 2022

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, tensiunile par să nu se mai termine între Iolanda și Mihai, chiar când totul părea că merge într-o direcție mai bună.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul Casa iubirii, cum au depășit Iolanda și Mihai tensiunile până în acest moment, dar și ce s-a mai întâmplat de această dată între cei doi.

Să fie oare vorba despre alte probleme în paradis?

iolanda si mihai din casa iubirii

Citeste si: Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ din CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei  14 concurenți  și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Casa iubirii  reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă.”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: Ce vârstă are STEFANIA DRUGA din CASA IUBIRII. „Vorbesc puțin cam mult, sunt vorbăreață. Vorbesc mult, dar știu când să mă opresc. Aștept să mă îndrăgostesc."

 

Iolanda și Mihai au depășit conflictul precedent, în Camera Roșie

Lucrurile par să nu meargă atât de bine între Iolanda și Mihai, în ultima vreme, ținând cont de faptul că în urmă cu fix o săptămână, cei doi au mai avut un alt conflict.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

Atunci a fost momentul în care reacțiile lui Mihai au făcut-o pe Iolanda să se îndoiască de relația dintre cei doi.

Aceștia nu mai erau la fel de apropiați ca înainte, însă și-au dorit să rezolve problema, întâlnindu-se în Camera Roșie. Acolo Mihai i s-a confesat imediat Iolandei, cu privire la nemulțumirea pe care o are și el față de modul în care s-a comportat.

mihai din casa iubirii

Citeste si: Ce vârstă are FLAVIUS JUCU din CASA IUBIRII. „Sunt sincer și fidel și astea sunt cele mai importante calități pe care o femeie le caută la un bărbat"

Nu mi-a plăcut deloc de mine și nu mi-am dat seama ce am făcut, dar nu am făcut-o cu răutate. Eu mă simt conectat cu tine și nu mă simt absolut deloc bine când te văd pe tine într-o stare nu prea bună și automat... sunt și eu așa.”,  a mărturisit Mihai.

Acum, chiar ne-am aruncat unul la altul, adică și eu mă simt și m-am simțit conectată cu tine și chiar e ceva frumos ce avem noi, dar de fiecare dată îmi dai o nesiguranță.”,  au fost cuvintele Iolandei, cu privire la situația în care se afla cu Mihai.

Iolanda a susținut la acea vreme, că aceasta are nevoie de o persoană care să îi ia din această nesiguranță pe care o simte și să îi dovedească că nu are motive să se simtă în acest mod. Însă se pare că Mihai a cam uitat de dorințele Iolandei, iar acesta a călcat puțin strâmb deja pentru a doua oară.

casa iubirii 2022

Citeste si: 23 Aprilie 2022 – Casa Iubirii. Surpriză de proporţii pentru concurenţii casei! Mamele lor au intrat în casă! „Azi cu unul şi mâine cu altul...”

 

Iolanda și Mihai au probleme în paradis

Deși lucrurile păreau că revin la normal între Iolanda și Mihai, se pare că nu este tocmai așa. Iolanda a aflat în cursul emisiunii de ieri, că Mihai a ieșit în oraș și a petrecut timp până la ora 2 dimineața, alături de... o altă fată.

Citește și: Radu i-a adresat replici dure unei concurente în ,,Casa iubirii'': ,,Ce dai primești!''. Aceasta a părăsit în lacrimi camera roșie- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- Zborurile care au salvat sute de copii cu afecțiuni grave. Adelina Toncean: ”Mi se pare atât de emoționant când văd zborurile noastre pe tabela aeroportului și avionul pregătit. Realizezi de cât este în stare omenirea”- stirilekanald.ro

Puțin reținut în cuvinte la început, Mihai a recunoscut că a petrecut timp alături de o altă fată, în momentul în care a fost întrebat de către Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, Casa iubirii, cu cine a ieșit sâmbătă.

Mihai mărturisea cu greu adevărul sau mai bine spus adevărul lui, ținând cont că nici băieții nu știau că acesta a ieșit cu respectiva fată. Cu toate acestea, concurentul spune că a ieșit cu aceasta, strict din punct de vedere amical, pentru a discuta și a povesti.

În momentul în care a fost întrebat: „ Mihai, ai ceva să-i spui Iolandei?”, acesta a zâmbit stânjenit și a spus doar.. „ Nu a fost nimic.. a fost doar ceva.. am povestit, atât! ”. Nu a durat mult timp, până când a intervenit și Iolanda: „ O cunoști de mai de mult? Vă cunoașteți, sunteți prieteni, sunteți amici?”, iar Mihai ușor îngândurat, i-a răspuns că sunt amici, însă nu dădea semne că acesta nu este adevărul, în totalitate.

casa iubirii azi

Citeste si: Declaraţia neaşteptată a Andreei Mantea în "Casa iubirii": "Trebuie să-i anunţăm şi pe telespectatori" Cine a mai părăsit competiţia

Se pare că Mihai o cunoaște pe această domnișoară chiar de 3 săptămâni și s-au cunoscut pe rețelele de socializare, atunci când aceasta a fost cea care i-a scris un mesaj lui Mihai. Lucrurile au început să scârțâie mai rău, atunci când Andreea Mantea l-a întrebat pe acesta: „ Mihai, dacă îți cer să îmi aduci telefonul și să îmi arăți doar mie..?”, acesta a mărturisit că a șters toate mesajele pe care le-a avut cu respectiva fată.

Acest aspect pune sub semnul întrebării toată situația expusă până în momentul de față de către Mihai, iar Iolanda nu mai știe ce să creadă. Să fie oare vorba de mai mult decât o amiciție între Mihai și acea fată? Îi va căuta Iolanda scuze lui Mihai, pentru că ține la el? Oare s-au instalat deja problemele în paradisul plin de iubire pe care îl aveau cei doi?

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating, Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a află ce se va întâmpla între Iolanda și Mihai, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.

casa iubirii concurenti

Citeste si: Bianca Mitroi, declaraţii tăioase despre Corina şi Kinga de la "Casa iubirii"Citește și:

Cine este Grațiela din Casa Iubirii. „Eu am venit pentru Robert. Azi am aflat că a fost descalificat”

Ce vârstă are Natalia Nigai din Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies