23 Aprilie 2022 – Casa Iubirii. Surpriză de proporţii pentru concurenţii casei! Mamele lor au intrat în casă! „Azi cu unul şi mâine cu altul...”


Surprizele s-au ţinut lanţ în Casa Iubirii, show-ul difuzat în daa de 23 aprilie 2022 pe postul Kanal D


In articol:

Ultima ediţiei a reality show-ului Casa Iubirii difuzat pe postul Kanal D, a prezentat o ediţie specială atât pentru concurenţi, cât şi pentru telespectatori. Fanii emisiunii au putut urmări cu sufletul la gură o ediţie de colecţie, plină de amintiri, iar lacrimile au curs pe obrajii concurenţilor emisiunii Casa Iubirii.

Casa Iubirii- 23 Aprilie 2022

Citeste si: Ce vârstă are KINGA PERSIDA SUTO de la CASA IUBIRII. „Vreau să fiu cea mai bună din lume! Pare că am greșit emisunea, dar nu este chiar așa"

Citeste si: Ce vârstă are Natalia Nigai de la Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

Andreea Mantea: „Eu zic să fie veselie şi să împărtășim amintiri legate de copilărie. Să petrecem câteva momente frumoase alături de mamele unora dintre voi. Mamele care au putut veni astăzi.

Aşadar, începem cu prima mamă.”

Cu sufletul la gură concurenţii au aşteptat răspunsul Andreei Mantea, frumoasa prezentatoare a show-ului matrimonial.

Mama Ştefăniei a venit în Casa Iubirii pentru a-şi vedea fiica

Andreea Mantea: „Intră doamna Doina Țurlui, mama Ştefaniei!”

După ce salută concurenţii, mama Ştefaniei face cunoştinţă pentru prima dată cu Cristian.

Doina Țurlui, mama Ştefaniei: „Bună seara! Sunteţi minunaţi! Bună Cristian, mă bucur să te cunosc!”

Ştefania: „Nu mă aşteptam!”

Doina Țurlui, mama Ştefăniei: „Imi place foarte mult de Ştefania în Casa Iubirii. Sunt mândră de ea, pentru că este... ea... Cine o cunoaşte pe ştefănia, va spune că exact aşa este ea.”

Mamele au păşit în Casa Iubirii – 23 aprilie 2022

Citeste si: Ce vârstă are SORIN RUS de la CASA IUBIRII. "„Trăiesc viața și iubirea ca pe o luptă care trebuie câștigată în fiecare zi.”

Citeste si: Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ de la CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

Întrebata de Andreea Mantea, ce părere are despre Cristian, mama Ştefaniei a specificat: „Se potrivesc, atât pot să spun! Cristian este un copil bun, cuminte. Eu cred că ei se potrivesc! Mă bucur că i-am văzut acum de mână, pe canapea”

Mama concurentei a specificat că nu ştia de relaţia celor doi din casă şi a fost foarte plăcut surprinsă de ceea ce a văzut atunci când a intrat în Casa Iubirii.

Ştefania: „Nu i-am spus nimic! Îmi place să suprind aşa...”

Pentru că surprizele s-au ţinut lanţ în casa unde dragostea îşi face simtă prezenţa zi de zi, Andreea Mantea a invitat următoarea mama să intre în Casa Iubirii.

Mama Kingai a venit în Casa Iubirii pentru a-şi vedea fiica „adoptivă”

Citeste si: Ce vârstă are RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Dacă oamenii mă vor vota și îmi voi găsi și fericirea, ei îmi vor decide soarta."

Andreea Mantea: „Să intre doamna Simona, mama Kingăi, aici în Casa Iubirii”

Kinga a izbucnit în lacrimi s-a îndreptat imediat spre uşă, pentru a-şi îmbrăţişa mama.

Simona, mama Kingăi l-a îmbrăţişat şi pe Radu şi i-a transmis un mesaj: „Să o iubeşti!”

Radu, vizibil emoţionat, a specificat că i se pare totul un vis şi nu-şi poate explica emoţiile pe care le are. Andreea Mantea a precizat că doamna Simona nu este mama biologică a Kingăi. Este persoana care a susţinut-o în momentul în care Kinga s-a mutat la Iaşi.

Simona, „mama” Kingai: „La Kinga îmi place ambiţia. Te trezeşti dimineaţa la 5 ca să mergi 7 kilometri, să fii prima la sală, când se deschide uşa. Nu este uşor... Locuim într-o zonă unde nu este transport. Ne cunoaştem de 3 ani. Trebuia să-i fiu mătuşă. Kinga este fosta iubită a nepotului meu.”

Povestea legăturii dintre cele două este una ce poate fi întâlnită şi în scenariile filmelor.

casa iubirii azi

Simona, „mama” Kingai: „Ei s-au despărţit în ziua în care ea a devenit campiona României. Şi m-a sunat plângând.. pentru că vorbise cu antrenorii ei şi le-a spus că nu mai are unde să stea. Prietenul ei o dă afară în acea zi. Nepotul meu... Şi au îndrumat-o să mă sune. Amandoi lucrau la mine. El era de serviciu, ea era la concurs. M-a sunat plangand foarte tare. „Plâng de două zile şi două nopţi, de când am luat Cupa. Sunt campioană! Nu mai am unde să mă întorc.”

Mi-a explicat pe scurt şi am zis: „Nicio problemă!” Până ajungi tu, te aşteaptă o maşină. Te muţi la mine! De atunci stă la mine. Nu poţi să laşi un asemenea suflet pe drumuri. Nu ai cum.”

Pentru a o cunoaşte mai bine pe Kinga, mama ei „adoptivă” a specificat că: „Ei nu îi plac băieţii la modul, azi cu unul şi mâine cu altul... Nu! Îi plac relaţiile sincere şi durabile. Asta este ea!” a specificat Simona, „mama” Kingai.


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Ce vârstă are Natalia Nigai din Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

Ce vârstă are BIANCA MITROI din CASA IUBIRII. „„Am o fire diferită pe care o observi imediat. Sunt genul de persoană care îți atrage atenția într-un mod pozitiv"

Ce vârstă are CĂTĂLIN COMĂNIȚĂ din CASA IUBIRII. „Am studiat Administrație Publică, dar nu profesez în domeniu"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ingredientul secret care se pune în ardeii umpluți pentru a nu se întări
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri