„2023 a fost un an foarte complicat. Sună așa ciudat. Trebuie să recunosc că mă deranja.” Anca Serea, singură de Revelion! Adevăratul motiv pentru care Adi Sînă nu va fi alături de familia sa

„2023 a fost un an foarte complicat. Sună așa ciudat. Trebuie să recunosc că mă deranja.” Anca Serea, singură de Revelion! Adevăratul motiv pentru care Adi Sînă nu va fi alături de familia sa
„2023 a fost un an foarte complicat. Sună așa ciudat. Trebuie să recunosc că mă deranja.” Anca Serea, singură de Revelion! Adevăratul motiv pentru care Adi Sînă nu va fi alături de familia sa

Anca Serea și Adi Sînă vor petrece noaptea dintre ani separați. Vedeta a vorbit despre planurile sale pentru 2024.

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape un deceniu, timp în care și-au construit o familie fericită alături de cei patru copii ai lor, Noah, Ava, Moise și Leah, dar și de cei doi copii pe care Anca Serea îi are din căsnicia anterioară, David și Sarah.

Încă de când au devenit părinți, artistul și soția sa au reușit să se împace între viața de familie și cea de cuplu, reușind să păstreze un echilibru în relația lor. Cu toate acestea, oricât de mult și-ar dori, există momente în care cei doi nu reușesc să se sincronizeze. Acest lucru se va întâmpla și anul acesta în noaptea dintre ani, când frumoasa șatenă va petrece Revelionul fără soțul său.

Adi Sînă, pe scenă în noaptea dintre ani

Citește și: “Am fost foarte aproape să renunț. A apărut o portiță pe care am folosit-o și a fost portița descuiată.” Adrian Sînă, declarații despre cum a cucerit-o pe Anca Serea

Anca Serea, singură de Revelion! Adevăratul motiv pentru care Adi Sînă nu va fi alături de familia sa
Anca Serea și Adi Sînă [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: “Cel mai bun produs anti-aging, dacă îl folosești corect, o să ai rezultate ca și după o cură de botox.” Adrian Sînă dezvăluie cum previne îmbătrânirea, fără intervenții estetice

Anca Serea a vorbit în cadrul unui interviu despre cum va petrece noaptea dintre ani. Vedeta a dezvăluit că anul acesta soțul său nu va fi alături de familie, acesta având un concert în India chiar în noaptea dintre ani.

Anca Serea a ținut să precizeze că va sta alături de copiii săi de Revelion, iar ulterior se va distra într-un club alături de prieteni.

De Revelion voi sta acasă, în primă instanță, cu copilașii mei. Adi pleacă mâine (n.r. – vineri, 29 decembrie) în India, la un tur de concerte, și probabil că după miezul nopții o să merg cu prietenii noștri într-un club.

Știu că sună așa ciudat, dar sunt foarte obișnuită, pentru mine e o zi absolut normală. Și, dacă la început trebuie să recunosc că mă deranja că nu era cu noi, până la urmă îi înțeleg meseria și mă bucur pentru succesul lui .”, a mărturisit Anca Serea pentru  Unica.ro.

Anca Serea, rezoluții pentru 2024

Anca Serea, singură de Revelion! Adevăratul motiv pentru care Adi Sînă nu va fi alături de familia sa
Anca Serea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

În privința dorințelor pentru Anul Nou, Anca Serea simte nevoia de liniște și pace, dat fiind că, spune ea, 2023 a fost un an destul de complicat, plin de evenimente mondiale care ne-au creat sentimentul de panică.

„Cred că e important să avem rezoluții tot anul și nu neapărat de Anul Nou. Cred în puterea binelui și cred într-o energie bună și mai știu că, dacă muncim cu adevărat, lucrurile care ne sunt menite să ni se întâmple se vor întâmpla.

2023 a fost un an foarte complicat și foarte incert pentru toată lumea. Îmi doresc să fie pace, știu că sună poate clișeic, îmi doresc să fie liniște și toată lumea să se simtă în siguranță pe pământul ăsta, pentru că 2023 ne-a adus un val de durere. Asta îmi doresc, în primul rând, să fie lumea liniștită și sănătoasă, în rest cred că le rezolvăm.”, a mai spus soția lui Adi Sînă pentru sursa menționată anterior.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„E cu totul altceva când mănânci în natură! După ce ai muncit și ți-e foame și vezi că vine cineva cu mâncarea, e superb.” Nicolae Furdui Iancu păstrează tradițiile bunicilor! Ce este un castrol?

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies