10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat

sfaturi de stil

10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat

Deseori, în modă, putem urma anumite sfaturi pentru ca ținuta noastră să fie plină de stil. Insă știați care sunt aceste sfaturi?

Aflați din rândurile următoare, care sunt sfaturile simple de stil pe care le puteți urma, astfel încât să vă duceți ținută la un alt nivel.

 

Faceți un nod la topul purtat

Un prim sfat care ar trebui să fie luat în seamă este reprezentat de faptul că la topul pe care îl purtăm putem face un nod, indiferent că este vorba despre o cămașă sau despre un tricou mai supradimensionat.

Nu este necesar să vă cumpărați special un astfel de top care este deja legat sau înnodat, dat fiind faptul că o puteți face foarte simplu cu orice top ales. Acesta se poate purta și potrivit de minune atât cu blugi, cât și cu pantaloni scurți sau fustele maxi.

Citește și: 12 obiceiuri pe care le practică femeile care arată mereu bine

sfaturi pentru moda
10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat[Sursa foto: freepik]

Citește și: 9 articole esențiale pe care trebuie neapărat să le împachetați pentru o călătorie

Combinați materialele

Un alt sfat pe care îl puteți urma astfel încât ținuta să fie cu adevărat elegantă și ușor de realizat este să combinați materiale diferite într-o singură ținută. Aceasta este una dintre cele mai populare tendințe regăsite chiar și la mari designer, în momentul în care aleg să combine un material de lux cu unul casual purtat de zi cu zi.

Astfel, puteți face ținute elegante doar purtând un top din mătase la o pereche de blugi simplă. De asemenea, puteți încerca să combinați și o fustă din satin cu o pereche de adidași simpli, astfel încât detaliile să fie îndrăznețe, dar și în tendințe. Bineînțeles că în funcție de sezonul în care vă aflați, puteți adăuga ținutei și o pereche de ochelari sau un colier potrivit.

10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat[Sursa foto: freepik]

Joacă-te cu proporțiile articolelor vestimentare

Un alt truc foarte ușor de realizat și de pus în practică este și cel în care alegeți să vă jucați cu proporțiile diferite ale articolelor vestimentare alese. Încercați să variați în ceea ce privește lungimea în partea de sus sau de jos a unui articol vestimentar, astfel încât la final să aveți un aspect stratificat și contrastant. Ținuta va fi mult mai interesantă în această modalitate, în care puteți alege să combinați un top lejer cu o pereche de pantaloni subțiri sau un top lung cu o pereche de blugi skinny.

Cu toate acestea, ar trebui să evitați combinarea unui top supradimensionat cu o pereche de pantaloni în egală măsură, supradimensionată. În această modalitate, puteți să amestecați și diverse culori, astfel încât la final ținuta să fie cu adevărat diferită.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat[Sursa foto: freepik]

Regula celor 3 culori din ținută

De această regulă trebuie să ținem cont indiferent de ținuta pe care alegem să o facem, dat fiind faptul că, nu trebuie să amestecăm mai mult de 3 culori într-o singură ținută. În caz contrar, dacă vom alege să purtăm mult prea multe culori, la final vom avea un aspect destul de haotic. De aceea se recomandă ca cel puțin una dintre aceste 3 culori să fie o culoare de bază, pentru a exista un echilibru în ceea ce privește accentul și culoarea către care ne dorim să mergem.

În egală măsură, putem alege 2 culori de bază, iar cea de a 3-a să fie o culoare de accent în întreg ansamblul.

10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat[Sursa foto: freepik]

Ținuta monocromatică

Pe lângă faptul că trebuie să ținem cont de regula celor 3 culori, în cazul în care nu ne dorim ca ținuta să fie mult prea colorată, putem să alegem să abordăm și o ținută monocromatică, alcătuită astfel dintr-o singură culoare. Cu toate acestea, pentru a nu da greș, trebuie totuși să ținem cont de anumite reguli în plus. Cu o ținută de alb total sau negru total nu veți da niciodată greș, pentru că indiferent de alegerea făcută veți avea o ținută de lux, în care veți arăta mult mai înaltă și mai suplă.

10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat[Sursa foto: freepik]

Puteți explora diverse imprimeuri și modele în articolele vestimentare

Un alt aspect de luat în calcul atunci când vă doriți să aveți o ținută elegantă însă fără mult prea mult efort, este reprezentat și de faptul că puteți explora și adăuga într-o singură ținută diverse imprimeuri și modele. Cu toate acestea, ar trebui să alegem ca într-o singură ținută să deținem un singur imprimeu sau model al articolului vestimentar ales. În caz contrar, putem da foarte ușor greș cu alegerile făcute. Bineînțeles că nu se va potrivii niciodată un top cu dungi cu o fustă cu buline, prin urmare ar trebui ca întotdeauna să alegem un articol simplu, adăugat la un alt articol care deține un imprimeu sau un model distinct.

10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat[Sursa foto: freepik]

Topul introdus în pantaloni, doar în partea din față

O altă modalitate prin care putem adăuga un plus ținutei noastre este reprezentată de momentul în care vom alege ca topul nostru să fie introdusă în pantaloni sau în fustă, însă doar în partea din față. Aceasta este o modalitate excelentă de a așeza un top de bază și ea rămâne totodată în tendințele modei. În egală măsură veți putea modela și talia fără a folosi o curea neapărat. Instantaneu linia picioarelor  se va alungi și întreaga ținută te va lumina.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

sfaturi de moda
10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat[Sursa foto: freepik]

Mai puțin este mai mult

Cu siguranță ați întâmpinat deja această zicală, cea legată de faptul că articolele vestimentare mai puține sunt de fapt necesare și îndeajuns. O ținută elegantă nu va necesita niciodată mult prea multe articole vestimentare sau accesorii adăugate, și chiar se recomandă să nu cădeți în această tentație de a adăuga mult prea multe aspecte într-o singură ținută. Bineînțeles că este necesar să adăugăm câteva detalii în ceea ce privește accesoriile, pentru ca ținuta să fie cu adevărat elegantă, însă nu ar trebui nici să exagerăm.

10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat[Sursa foto: freepik]

Ascunde lenjeria intimă

Indiferent de ținuta aleasă, ar trebui ca în niciuna să nu lăsăm la vedere lenjeria intimă. Nu este deloc elegant să vedem cum curelele sutienului ies din topul ales sau se vede prin topul din dantelă regăsit într-o ținută. Ar trebui să evităm neapărat acest aspect și să ascundem lenjeria intimă cât mai bine cu putință.

sfaturi de frumusete
10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat[Sursa foto: freepik]

Alegeți ținute în care să vă simțiți confortabile întotdeauna

Nu în ultimul rând, un alt sfat important de luat în seamă este ca ținuta aleasă să vă facă întotdeauna să vă simțiți confortabil în pielea voastră. În cazul în care vă doriți să adăugați câteva articole vestimentare în ținută sau în garderobă, ar trebui să o faceți în cazul în care acest lucru vă face să vă simțiți confortabile. Luați mereu în considerare stilul pe care îl aveți din punct de vedere personal, pentru a putea alege ținute care să vă pună în valoare de fiecare dată.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

sfaturi in moda
10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

12 obiceiuri pe care le practică femeile care arată mereu bine

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies