10 secrete pe care barbatii le pastreaza fata de iubitele lor


Nu e vorba de minciuni grave, insa omiterea anumitor detalii este considerata de unii barbati ca o scapare de probleme in cuplu sau chiar de ranirea persoanei iubite.

Iata 10 secrete nevinovate pe care partenerii nostri le ascund de noi:

Ocazional se uita dupa alte femei. Nu trebuie sa fim surprinse de aceasta veste, si noi o facem frecvent. Asa cum noi tanjim dupa David Beckham, asa si lor li se aprinde un beculet atunci cand vad vreo femeie sexy. Atat timp cat nu face o obisnuinta din asta, nu e un motiv de suparare si nici nu e ceva ce ar trebui sa iti spuna.

Inainte de a avea o relatie, s-a interesat de tine. Se poate spune chiar ca te-a urmarit, atat pe retelele sociale, cat si cu ajutorul pritenilor comuni. stie cu siguranta chiar si ce ai purtat la bal atunci cand ai absolvit liceul.

Inca se uita la filme porno. Nu de multe ori, dar chiar daca e cu tine, tot se uita din cand in cand la filme deocheate. Mai mult decat atat, si-ar dori enorm sa o faca impreuna cu tine.

Ii place atunci cand iesi cu fetele. Barbatii adora sa ramana singuri din cand in cand si sa se simta burlacii supremi, chiar daca nu fac altceva decat sa stea in casa si sa citeasca o carte. in plus, absenta ta il va face sa ii fie dor de tine.

Citeste continuarea aici. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ela Crăciun face terapie cu bambus! Ce beneficii are acest masaj? "Combate celulita"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri