Zodiac egiptean! Uite ce iti rezerva astrele in 2016! Sigur nu stiai asta!

Zodiac egiptean! Uite ce iti rezerva astrele in 2016! Sigur nu stiai asta!
Zodiac egiptean! Uite ce iti rezerva astrele in 2016! Sigur nu stiai asta!

Afla ce iti rezerva astrele in zodiacul egiptean, in functie de data nasterii tale.

 

Zodia Nilul- 1- 7 ianuarie, 19- 28 iunie, 1- 7 Septembrie
Cei nascuti sub acest semn sunt pacificatori, amatori de lucruri rafinate si sunt datori lor insisi sa traiasca intr-o stare de permanenta alerta. Sunt receptivi la toate transformarile pe care le implica actiunile lor.
De asemenea, nativii sunt persoane foarte active, dornice de aventura si sigure de victorie.
Se vad pururea invingatoare, asa isi doresc sa fie si asa si sunt de cele mai multe ori. Nimic nu le produce o placere mai mare decat confruntarea propriilor forte cu ale celorlalti, confirmandu-si astfel valoarea. Sunt optimiste, au o personalitate foarte pasionala, se inflacareaza cu usurinta si radiaza o foarte mare senzualitate.
Zodia Ra- 8- 21 Ianuarie, 1- 11 Februarie, 18- 26 Noiembrie
Temperamentul focos al acestei zodii cere multa mobilizare si spirit combativ.
Aflate sub tutela zeului Amon-Ra, aceste personalitati sunt temperamentale, angajandu-se in tot ceea ce le face placere. Pentru ca vor sa simta caldura focului, trebuie cucerite furtunos. Vor alege intotdeauna in viata calea cea mai grea pentru ca adora provocarile. Nicioadata nu se vor multumi cu prea putin. Exigentele pe care le au fata de ele insele sunt insa foarte mari si vor avea de suferit din aceasta cauza. Feriti-va sa va jucati cu o persoana nascuta sub acest semn.
Riscati sa va jucati cu focul insusi
Zodia Mut- 22- 31 Ianuarie, 30 Oct- 7 Noiembrie
Cei nascuti sub semnul de Mout sunt secretosi si inclinati catre melancolie. Plini de ironie, frustrati in incercarile lor de seductie din cauza timiditatii, poseda totusi o formidabila bogatie interioara pentru ca stiu cum sa mearga direct la tinta in relatiile cu oamenii.
Intelepciunea lor este evidenta, sperantele inspiratoare. Ceea ce isi doresc cel mai mult este sa castige bunavointa si potectia unei figuri paterne autoritare.
Zodia Geb- 12- 29 Februarie, 20- 31 August
Ca un paznic al vietii, Geb sustine virtutile pozitive cu conditia sa existe dragoste, obedienta si dreptate. Ca un simbol al memoriei, ea ii predispune pe cei nascuti sub acest semn unei cariere de scriitori, administratori sau consilieri.
Aerul protector dat de pamant este evident in portretul nativului. Personalitatea data de Geb este atractiva si in acelasi timp foarte sensibila ceea ce este intr-adevar impresionant. Modestia sa si abilitatea empatica pot fi un dezavantaj, dar ascendenta sa cosmica il ridica deasupra egoismului si vanitatii.
Zodia Osiris- 1- 10 Martie, 27 Noi- 16 Decembrie
Caracterul celor nascuti sub acest semn este dual si personalitatea generoasa.
Mandri dar vulnerabili atunci cand au de infruntat adversari, vor oscila mai mult decat ceilalti. Le lipseste hotararea si de aceea au dileme in alegerea momentului in care ar trebui sa actioneze sau sa ia decizii.
Osiris, zeul imperiului mortii guverneaza aceasta zodie. Deloc impresionabile, puternice si sigure pe ele, persoanele apartinand acestui semn recepteaza realitatea asa cum este ea, trecand-o prin filtrul propriei constiinte. Stiu ce sunt sentimentele, insa refuza uneori sa si le recunoasca si sa le traiasca.
Zodia Isis- 11- 31 Martie, 18- 29 Octombrie, 19- 31 Decembrie
Isis este arhetipul feminin al creatiei- zeita fertilitatii si a maternitatii. I s-au dat mai multe nume si a jucat mai multe roluri in istorie si mitologie- ca zeita si femeie creator. In dualitatea realitatii noastre- ea reprezinta aspectele noastre feminine, creatia, renasterea, ascensiunea, intuitia, abilitatile psihice, vibratiile inalte, dragostea si compasiunea. Ea este energia Yin, mama care ne hraneste.O neobosita sursa de regenerare si de profunda compasiune, imaginea zeitei Isis este deseori asociata celor 2 simboluri crucea si scanteia, semnificand perpetuarea originilor si a descendentilor. A fi nascut sub un semn atat de solicitant ca Isis este un lucru care confera o dimensiune aparte solidaritatii si unitatii. Sunteti o gazda perfecta si un companion de incredere care va lupta sa-si pastreze valorile neatinse. Nativul isi urmareste principiile solide indiferent unde il va purta viata si chiar daca asteptarile sale vor fi inselate de ceilalti nu se va simti deprimat. El stie ca le este superior si ii priveste cu condescendenta.
Zodia Thoth- 1- 19 Aprilie, 8- 17 Noiembrie
Thoth se remarca in fata tuturor celorlalti zei ai Egiptului antic prin capacitatea sa de comunicare, pe care o imparte cu toate fiintele de pe malurile Nilului. Persoanele nascute sub semnul de Thoth sunt entuziaste si intreprinzatoare, dar detesta mediocritatea si meschinaria. Sunt curajosi si isi asuma riscuri, angajandu-se in actiuni care le vor permite in final sa se autodepaseasca. Este inimaginabil pentru ei sa nu se nu tina de cuvant sau sa-i insele pe ceilalti. Isi asuma rolul de sfatuitor din umbra, neincercand sa se impuna in fata celorlalti.
Zodia Horus- 14 Apr- 8 Mai, 12- 19 August
Legenda spune ca Horus l-a provocat pe Seth, zeul raului si al confuziei din Egiptul de Sus, care l-a asasinat pe pe Osiris, tatal lui Horus. Acesta a razbunat moartea tatalui sau si a devenit zeul ordinii si dreptatii. De aceea faraonul in Egiptul antic devenea Horus pe pamant, stapanul celor 2 tari (Egiptul de Sus si Egiptul de Jos). Cei nascuti sub semnul de Horus isi croiesc drum in lume cu o vointa de fier. Inteligenta lor si dorinta de a invata ii face capabili sa inteleaga si sa descopere totul. Trebuie sa-si stapanesca spiritul de rebeliune devreme, inaintea ca dorinta lor de a domina sa ii faca oportunisti. Forta psihica profunda se inclina catre un pronuntat misoginism apreciind mai mult virilitatea masculina decat ceea ce i-ar putea oferi partea feminina. Cu toate acestea ii este frica de singuratate, avand nevoie de aprecierea sexului opus.
Zodia Anubis- 9- 27 Mai, 29 Iun- 13 Iulie
Cei nascuti sub acest semn sunt inteligenti si plini de compasiune dar vor mereu vor pune raul inainte. Cu aceasta intelegere realista a partii intunecate a vietii, caracterul lor este bivalent in profunzime si uneori fatalist. Suferintele lor adanci pot uneori sa-i faca sa se simta inhibati si vor reprezenta o piedica in initiativele amoroase. Nativii iradieaza o personalitate profunda, sunt constienti de fortele care le sunt potrivnice si sunt intotdeauna gata sa adopte solutiile cele mai bune pentru a remedia orice dilema psihologica.
Zodia Seth- 29 Mai -18 Iunie, 28 Sep- 2 Octombrie
Nativii nascuti sub semnul lui Seth doresc schimbarea si cauta in permanenta integritatea. Vor experimenta multe aventuri inainte de a se regasi si de a fi capabili sa-si coordoneze forta interioara. Vor invata din propriile greseli si vor urmari cu tenacitate provocarile mai mult decat oricare alt semn. Esenta lui Seth este metamorfoza, samburele de viata care se dezvolta pentru a imbratisa o noua cunoastere si o noua intelegere. Personalitatea data de Seth il va conduce pe nativ catre dimensiuni neexplorate.
Zodia Bastet- 14- 28 Iulie, 23- 27 Septembrie, 3- 17 Octombrie
In Egiptul antic pisicile erau adorate ca animale sacre- mama sau creatorul. Bastet era zeita egipteana a pisicilor, femeilor si copiilor. Cei nascuti sub acest semn cauta echilibrul si armonia intre ei si ceilalti. Stie cum sa-i protejeze si sa se devoteze celor iubiti uneori chiar neglijandu-si propriile interese. Devine usor anxios din cauza epuizarii nervoase dar se reface rapid caci are deplina incredere in fortele proprii. Poseda o puternica forta interioara si agilitate care il ajuta sa recunoasca inamicii ascunsi si sa-i invinga. Are un mare succes la reprezentantii sexului opus datorita felului sau de a fi, cand misterios, cand de o sinceritate dezarmanta.
Zodia Sekhmett- 29 Iul -11 August, 30 Oct -7 Noiembrie
Sekhmet este in mod curent infatisata ca o femeie cu cap de leu. Este fiica zeului soare Ra si formeaza impreuna cu sotul sau Ptah, zeul artei si mestesugurilor si cu fiul sau Nefertum, triada de zei din Memfis. Nativii sunt telepati, buni observatori ai realitatii, autoritari si rareori indulgenti fata de ei insisi. Incearca sa-si pastreze verticalitatea si simtul moral in ciuda dorintelor lor secrete. Sunt dotati cu o gratie maiestuoasa si dragostea fata de frumos ii apropie de natura.
Cei aflati sub patronajul lui Sekhmet, zeita leoaica, se caracterizeaza printr-o mare putere de concentrare, prin rabdare, meticulozitate, perseverenta si o atentie exagerata acordata lucrurilor nesemnificative.
Sursa

Zodia Nilul- 1- 7 ianuarie, 19- 28 iunie, 1- 7 Septembrie

Cei nascuti sub acest semn sunt pacificatori, amatori de lucruri rafinate si sunt datori lor insisi sa traiasca intr-o stare de permanenta alerta. Sunt receptivi la toate transformarile pe care le implica actiunile lor. 
De asemenea, nativii sunt persoane foarte active, dornice de aventura si sigure de victorie. Se vad pururea invingatoare, asa isi doresc sa fie si asa si sunt de cele mai multe ori. Nimic nu le produce o placere mai mare decat confruntarea propriilor forte cu ale celorlalti, confirmandu-si astfel valoarea. Sunt optimiste, au o personalitate foarte pasionala, se inflacareaza cu usurinta si radiaza o foarte mare senzualitate.

Zodia Ra- 8- 21 Ianuarie, 1- 11 Februarie, 18- 26 Noiembrie

Temperamentul focos al acestei zodii cere multa mobilizare si spirit combativ. Aflate sub tutela zeului Amon-Ra, aceste personalitati sunt temperamentale, angajandu-se in tot ceea ce le face placere. Pentru ca vor sa simta caldura focului, trebuie cucerite furtunos. Vor alege intotdeauna in viata calea cea mai grea pentru ca adora provocarile. Nicioadata nu se vor multumi cu prea putin. Exigentele pe care le au fata de ele insele sunt insa foarte mari si vor avea de suferit din aceasta cauza. Feriti-va sa va jucati cu o persoana nascuta sub acest semn. Riscati sa va jucati cu focul insusi 

Zodia Mut- 22- 31 Ianuarie, 30 Oct- 7 Noiembrie

Cei nascuti sub semnul de Mout sunt secretosi si inclinati catre melancolie. Plini de ironie, frustrati in incercarile lor de seductie din cauza timiditatii, poseda totusi o formidabila bogatie interioara pentru ca stiu cum sa mearga direct la tinta in relatiile cu oamenii. Intelepciunea lor este evidenta, sperantele inspiratoare. Ceea ce isi doresc cel mai mult este sa castige bunavointa si potectia unei figuri paterne autoritare.

Zodia Geb- 12- 29 Februarie, 20- 31 August

Ca un paznic al vietii, Geb sustine virtutile pozitive cu conditia sa existe dragoste, obedienta si dreptate. Ca un simbol al memoriei, ea ii predispune pe cei nascuti sub acest semn unei cariere de scriitori, administratori sau consilieri. Aerul protector dat de pamant este evident in portretul nativului. Personalitatea data de Geb este atractiva si in acelasi timp foarte sensibila ceea ce este intr-adevar impresionant. Modestia sa si abilitatea empatica pot fi un dezavantaj, dar ascendenta sa cosmica il ridica deasupra egoismului si vanitatii. 


Zodia Osiris- 1- 10 Martie, 27 Noi- 16 Decembrie

Caracterul celor nascuti sub acest semn este dual si personalitatea generoasa. Mandri dar vulnerabili atunci cand au de infruntat adversari, vor oscila mai mult decat ceilalti. Le lipseste hotararea si de aceea au dileme in alegerea momentului in care ar trebui sa actioneze sau sa ia decizii. 
Osiris, zeul imperiului mortii guverneaza aceasta zodie. Deloc impresionabile, puternice si sigure pe ele, persoanele apartinand acestui semn recepteaza realitatea asa cum este ea, trecand-o prin filtrul propriei constiinte. Stiu ce sunt sentimentele, insa refuza uneori sa si le recunoasca si sa le traiasca. 

Zodia Isis- 11- 31 Martie, 18- 29 Octombrie, 19- 31 Decembrie

Isis este arhetipul feminin al creatiei- zeita fertilitatii si a maternitatii. I s-au dat mai multe nume si a jucat mai multe roluri in istorie si mitologie- ca zeita si femeie creator. In dualitatea realitatii noastre- ea reprezinta aspectele noastre feminine, creatia, renasterea, ascensiunea, intuitia, abilitatile psihice, vibratiile inalte, dragostea si compasiunea. Ea este energia Yin, mama care ne hraneste.O neobosita sursa de regenerare si de profunda compasiune, imaginea zeitei Isis este deseori asociata celor 2 simboluri crucea si scanteia, semnificand perpetuarea originilor si a descendentilor. A fi nascut sub un semn atat de solicitant ca Isis este un lucru care confera o dimensiune aparte solidaritatii si unitatii. Sunteti o gazda perfecta si un companion de incredere care va lupta sa-si pastreze valorile neatinse. Nativul isi urmareste principiile solide indiferent unde il va purta viata si chiar daca asteptarile sale vor fi inselate de ceilalti nu se va simti deprimat. El stie ca le este superior si ii priveste cu condescendenta. 

Zodia Thoth- 1- 19 Aprilie, 8- 17 Noiembrie

Thoth se remarca in fata tuturor celorlalti zei ai Egiptului antic prin capacitatea sa de comunicare, pe care o imparte cu toate fiintele de pe malurile Nilului. Persoanele nascute sub semnul de Thoth sunt entuziaste si intreprinzatoare, dar detesta mediocritatea si meschinaria. Sunt curajosi si isi asuma riscuri, angajandu-se in actiuni care le vor permite in final sa se autodepaseasca. Este inimaginabil pentru ei sa nu se nu tina de cuvant sau sa-i insele pe ceilalti. Isi asuma rolul de sfatuitor din umbra, neincercand sa se impuna in fata celorlalti. 


Zodia Horus- 14 Apr- 8 Mai, 12- 19 August

Legenda spune ca Horus l-a provocat pe Seth, zeul raului si al confuziei din Egiptul de Sus, care l-a asasinat pe pe Osiris, tatal lui Horus. Acesta a razbunat moartea tatalui sau si a devenit zeul ordinii si dreptatii. De aceea faraonul in Egiptul antic devenea Horus pe pamant, stapanul celor 2 tari (Egiptul de Sus si Egiptul de Jos). Cei nascuti sub semnul de Horus isi croiesc drum in lume cu o vointa de fier. Inteligenta lor si dorinta de a invata ii face capabili sa inteleaga si sa descopere totul. Trebuie sa-si stapanesca spiritul de rebeliune devreme, inaintea ca dorinta lor de a domina sa ii faca oportunisti. Forta psihica profunda se inclina catre un pronuntat misoginism apreciind mai mult virilitatea masculina decat ceea ce i-ar putea oferi partea feminina. Cu toate acestea ii este frica de singuratate, avand nevoie de aprecierea sexului opus. 

Zodia Anubis- 9- 27 Mai, 29 Iun- 13 Iulie

Cei nascuti sub acest semn sunt inteligenti si plini de compasiune dar vor mereu vor pune raul inainte. Cu aceasta intelegere realista a partii intunecate a vietii, caracterul lor este bivalent in profunzime si uneori fatalist. Suferintele lor adanci pot uneori sa-i faca sa se simta inhibati si vor reprezenta o piedica in initiativele amoroase. Nativii iradieaza o personalitate profunda, sunt constienti de fortele care le sunt potrivnice si sunt intotdeauna gata sa adopte solutiile cele mai bune pentru a remedia orice dilema psihologica.

Zodia Seth- 29 Mai -18 Iunie, 28 Sep- 2 Octombrie

Nativii nascuti sub semnul lui Seth doresc schimbarea si cauta in permanenta integritatea. Vor experimenta multe aventuri inainte de a se regasi si de a fi capabili sa-si coordoneze forta interioara. Vor invata din propriile greseli si vor urmari cu tenacitate provocarile mai mult decat oricare alt semn. Esenta lui Seth este metamorfoza, samburele de viata care se dezvolta pentru a imbratisa o noua cunoastere si o noua intelegere. Personalitatea data de Seth il va conduce pe nativ catre dimensiuni neexplorate. 

Zodia Bastet- 14- 28 Iulie, 23- 27 Septembrie, 3- 17 Octombrie

In Egiptul antic pisicile erau adorate ca animale sacre- mama sau creatorul. Bastet era zeita egipteana a pisicilor, femeilor si copiilor. Cei nascuti sub acest semn cauta echilibrul si armonia intre ei si ceilalti. Stie cum sa-i protejeze si sa se devoteze celor iubiti uneori chiar neglijandu-si propriile interese. Devine usor anxios din cauza epuizarii nervoase dar se reface rapid caci are deplina incredere in fortele proprii. Poseda o puternica forta interioara si agilitate care il ajuta sa recunoasca inamicii ascunsi si sa-i invinga. Are un mare succes la reprezentantii sexului opus datorita felului sau de a fi, cand misterios, cand de o sinceritate dezarmanta. 

Zodia Sekhmett- 29 Iul -11 August, 30 Oct -7 Noiembrie

Sekhmet este in mod curent infatisata ca o femeie cu cap de leu. Este fiica zeului soare Ra si formeaza impreuna cu sotul sau Ptah, zeul artei si mestesugurilor si cu fiul sau Nefertum, triada de zei din Memfis. Nativii sunt telepati, buni observatori ai realitatii, autoritari si rareori indulgenti fata de ei insisi. Incearca sa-si pastreze verticalitatea si simtul moral in ciuda dorintelor lor secrete. Sunt dotati cu o gratie maiestuoasa si dragostea fata de frumos ii apropie de natura.
Cei aflati sub patronajul lui Sekhmet, zeita leoaica, se caracterizeaza printr-o mare putere de concentrare, prin rabdare, meticulozitate, perseverenta si o atentie exagerata acordata lucrurilor nesemnificative.

Sursa

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

 

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Cimen șochează familia Arslan

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies