Top 4 zodii care iti sunt alaturi pana la moarte

Semnele zodiacale din acest top vor fi alaturi de tine indiferent de intemperiile care iti vor abate atentia de la drumul tau. Aceste zodii sunt ca niste ingeri pazitori pentru tine.

LOCUL 4: RAC

Nativul Rac are capacitatea de a-ti ierta multe, poate mai multe decat meriti cu adevarat. Acesta stie cum sa treaca peste problemele ce ii ameninta fericirea si priveste, desi timid, cu multa empatie tot contextul in care te desfasori, incercand sa iti dea sfaturi bine venite.


LOCUL 3: GEMENI


Daca reusesti cu adevarat sa intri la sufletul Geamanului, acesta nu te va lasa din maini niciodata. Aceasta zodie are o fire foarte schimbatoare insa cu cei mai apropiati de sufletul sau se poarta mereu la fel, oferind multa iubire si respect.

LOCUL 2: FECIOARA


Desi nu arata mereu, Fecioarele sunt capabile sa iubeasca neconditionat. Ai mare grija sa nu ranesti inima unei Fecioare, aceasta s-ar putea sa te paraseasca, dar… o va face pentru scurt timp. Fecioarele pot reincarca o relatie de la zero.

LOCUL 1: BALANTA


Cine sa iti dea sfaturi bune daca nu o Balanta? Cine are un izvor nesecat de bunatate si dragoste daca nu o Balanta? Odata ce ai nascut o persoana nascuta in aceasta zodie, vei realiza ca nu vrei sa te desparti de ea toata viata!

Sursa: Revista Teo

viewscnt

Pentru tine

Parteneri