Top 3 zodii care traiesc in trecut! Vezi cine pun bariere in calea fericirii

Publicat la: 08:50, 28 Martie

Multe semne zodiacale isi pun singure bariere in calea fericirii, din varii motive. Unul dintre acestea este faptul ca traiesc in trecut.

LOCUL 3: BALANTA

Din cele 3 zodii aflate in acest top, Balanta reuseste sa se adune ceva mai usor dupa o experienta nefericita cu cineva in trecut, insa tot tine minte acel om care i-a facut sufletul sa planga.

LOCUL 2: RAC

Spre deosebire de Balanta, nativul Rac este si razbunator, pe langa faptul ca nu poate uita o greseala a trecutului facuta de cineva la care a tinut. Racul este extrem de sufletist, insa niciodata nu va fi capabil sa treaca de anumite probleme care l-au facut sa sufere mult.

LOCUL 1: SAGETATOR


Sagetatorul pune absolut totul la suflet. Se supara cumplit, dar iarta si repede. Este genul de om care nu suporta minciuna, iar atunci cand o persoana este sincera chiar si in privinta celui mai nesemnificativ lucru, Sagetatorul sufera cumplit.

Sursa

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
Cercetatorii au aflat secretul casniciei perfecte, fericite si de lunga durata. Nu are legatura cu relatia fizica dintre parteneri
Cercetatorii au aflat secretul casniciei perfecte, fericite si de lunga durata. Nu are legatura cu relatia fizica dintre parteneri
X