Top 3 zodii care pica la asternut de la prima intalnire

Publicat la: 08:53, 24 Martie

Aceste 3 zodii pica la asternut inca de la prima intalnire. Ele nu pot rezista unei one night stand.

LOCUL 3: RAC
Cu toate că au firi sensibile, Racii nu sunt deloc sensibili când vine vorba de sex. Aceștia sunt predispuși la a-și înșela partenerul de-o viață pentru o persoană pe care o vede pentru prima dată. Racii pot fi buni amanți și tind să dovedească asta încă de la prima întâlnire.

LOCUL 2: TAUR
Taurul vânează aventuri sexuale aproape non-stop. Acesta se gândește toată ziua la sex și ”muncește” din plin la a-și îndeplini cele mai ascunse fantezii sexuale. Taurii sunt tandri și carismatici, aceștia cucerindu-și prada cu felul lor de a fi aparent, care se dovedește a fi doar o strategie în dormitor.

LOCUL 1: SCORPION
Scorpionul este făcut pentru sexul la prima întâlnire. Nativul acestei zodii știe foarte bine care sunt limitele primei întâlniri și stabilește de la bun început dacă totul se rezumă la sex sau la o prietenie sau relație pe viitor. Scorpionul are un aer de cuceritor misterios, motiv pentru care nu îi este deloc dificil să cucerească zeci sau sute de persoane într-o lună.

Sursa

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
Virusul periculos care a facut 100 de victime in Europa a ajuns si in Romania. Cum se manifesta gripa si ce trebuie sa faci
Virusul periculos care a facut 100 de victime in Europa a ajuns si in Romania. Cum se manifesta gripa si ce trebuie sa faci
X