Top 3 zodii care pica la asternut de la prima intalnire

Top 3 zodii care pica la asternut de la prima intalnire
Top 3 zodii care pica la asternut de la prima intalnire

Aceste 3 zodii pica la asternut inca de la prima intalnire. Ele nu pot rezista unei one night stand.

LOCUL 3: RAC
Cu toate că au firi sensibile, Racii nu sunt deloc sensibili când vine vorba de sex. Aceştia sunt predispuşi la a-şi înşela partenerul de-o viaţă pentru o persoană pe care o vede pentru prima dată. Racii pot fi buni amanţi şi tind să dovedească asta încă de la prima întâlnire.

LOCUL 2: TAUR
Taurul vânează aventuri sexuale aproape non-stop.

Acesta se gândeşte toată ziua la sex şi ”munceşte” din plin la a-şi îndeplini cele mai ascunse fantezii sexuale. Taurii sunt tandri şi carismatici, aceştia cucerindu-şi prada cu felul lor de a fi aparent, care se dovedeşte a fi doar o strategie în dormitor.

LOCUL 1: SCORPION
Scorpionul este făcut pentru sexul la prima întâlnire. Nativul acestei zodii ştie foarte bine care sunt limitele primei întâlniri şi stabileşte de la bun început dacă totul se rezumă la sex sau la o prietenie sau relaţie pe viitor.
Scorpionul are un aer de cuceritor misterios, motiv pentru care nu îi este deloc dificil să cucerească zeci sau sute de persoane într-o lună.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Sursa



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Camelia Mitoșeru a vorbit despre legătura specială dintre fiul său, Mihai Mitoșeru, și Florin Piersic: „Fiul meu, Mihai, îl divinizează pe Florin Piersic.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a maestrului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies