Nucile verzi previn infarctul si combat afectiunile stomacului! Iata cum sa le consumi!

Nucile verzi previn infarctul si combat afectiunile stomacului! Iata cum sa le consumi!
Nucile verzi previn infarctul si combat afectiunile stomacului! Iata cum sa le consumi!

Apreciate mai ales in alimentatie, trebuie sa stiti ca nucile contin o multitudine de substante nutritive precum: calciu, fier, zinc, potasiu si nelipsitele vitamine A, B, E, si F.

 

Antioxidantii din miezul fructelor regleaza nivelul colesterolului in sange si totodata si tensiunea arteriala. De aceea, va recomandam sa consumati periodic nuci proaspete, deoarece intaresc vasele de sange, mai ales persoanelor in varsta. Potrivit specialistilor in nutritie, vitamina E reduce foarte mult posibilitatea de a face un atac de cord.
Coaja nucilor este indicata pentru combaterea afectiunilor la nivelul stomacului, precum infectiile intestinale acute.
Astfel, noi va propunem un remediu pentru a scapa de aceste „deranjari” ale stomacului, cu totul neplacute. In 300 de ml de apa se adauga aproximativ cinci lingurite de coji de nuci verzi maruntite, care se lasa la macerat aproximativ 10 ore. Se strecoara, iar amestecul ramas se fierbe cu 300 ml de apa timp de cinci minute. Cele doua preparate se combina si se recomanda consumul unui litru din acest amestec.
Nucile verzi ajuta la stimularea sistemului nervos, datorita acizilor grasi, magneziului si vitaminei B din compozitia miezului. Potrivit cercetorilor americani, substantele active prezente in miezul de nuca au efecte pozitive in tratarea afectiunilor neurologice.
Nucile ajuta si la detoxifierea ficatului si la fluidizarea sangelui. Curata 20 de nuci mari si taie-le in mai multe bucati. Pune-le intr-un litru de alcool si lasa-le 20 de zile la macerat.
Arunca nucile, iar in lichidul obtinut adauga trei cuisoare, o lingurita de scortisoara, vanilie, coaja de portocala si jumatate de kilogram de zahar, dizolvat intr-un litru de apa. Consuma acest amestec timp de o luna dupa mesele principale.
Sursa: Frunza-verde.ro

Antioxidantii din miezul fructelor regleaza nivelul colesterolului in sange si totodata si tensiunea arteriala. De aceea, va recomandam sa consumati periodic nuci proaspete, deoarece intaresc vasele de sange, mai ales persoanelor in varsta.

Potrivit specialistilor in nutritie, vitamina E reduce foarte mult posibilitatea de a face un atac de cord.

Coaja nucilor este indicata pentru combaterea afectiunilor la nivelul stomacului, precum infectiile intestinale acute. Astfel, noi va propunem un remediu pentru a scapa de aceste „deranjari” ale stomacului, cu totul neplacute. In 300 de ml de apa se adauga aproximativ cinci lingurite de coji de nuci verzi maruntite, care se lasa la macerat aproximativ 10 ore.
Se strecoara, iar amestecul ramas se fierbe cu 300 ml de apa timp de cinci minute. Cele doua preparate se combina si se recomanda consumul unui litru din acest amestec.

Nucile verzi ajuta la stimularea sistemului nervos, datorita acizilor grasi, magneziului si vitaminei B din compozitia miezului. Potrivit cercetorilor americani, substantele active prezente in miezul de nuca au efecte pozitive in tratarea afectiunilor neurologice.

Nucile ajuta si la detoxifierea ficatului si la fluidizarea sangelui.
Curata 20 de nuci mari si taie-le in mai multe bucati. Pune-le intr-un litru de alcool si lasa-le 20 de zile la macerat. Arunca nucile, iar in lichidul obtinut adauga trei cuisoare, o lingurita de scortisoara, vanilie, coaja de portocala si jumatate de kilogram de zahar, dizolvat intr-un litru de apa. Consuma acest amestec timp de o luna dupa mesele principale.

Sursa: Frunza-verde.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Rebecca și Gagea au fost provocați să se gândească la motivele care i-ar putea lega din punct de vedere amoros:„Simt că între noi doi ar putea să fie mult mai mult decât este la momentul actual.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies