Mira s-a decis! In sezonul cald, va miza pe sandale si stiletto

Mira s-a decis! In sezonul cald, va miza pe sandale si stiletto
Mira s-a decis! In sezonul cald, va miza pe sandale si stiletto

Maria Mirabela Cismaru, cunoscută publicului larg sub numele de scenă Mira, iubeşte moda şi tot ce ţine de acest univers. Senzualitatea cântăreţei este pusă excelent în valoare de ţinutele cu stil pe care le poartă, devenind un adevărat trend setter în social media.

Când vine vorba de pantofi, Mira nu se poate abţine, mai ales că programul său este plin de provocări: concerte, repetiţii, evenimente, petreceri sau ieşiri în oraş cu prietenii. Când timpul îi permite, artista merge la cumpărături, alegând să încerce pantofii înainte de a îi achiziţiona şi nu să îi comande direct de pe internet.

La fel ca multe alte vedete, Mira este o admiratoare al unui brand.

Într-una din vizitele sale la magazinul acestora din centrul Capitalei, cântăreaţa a achiziţionat o pereche de sandale din glitter cu barete şi pantofi stiletto în culoare nude. Mira a ales modele de încălţări pe care le va putea purta în sezonul cald atât în ţinute casual, formate din blugi şi tricou, dar şi la ţinute elegante, precum rochii sau costume deux pieces.

 



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Iulia Albu, impresionata de o vedeta din Romania: "Imi place mult, spre foarte mult". Cine a reusit sa ii smulga cuvinte de lauda

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies