Horoscop zilnic - 1 februarie: Varsatorii trebuie sa renunte la ceva drag

Horoscop zilnic - 1 februarie: Varsatorii trebuie sa renunte la ceva drag
Horoscop zilnic - 1 februarie: Varsatorii trebuie sa renunte la ceva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 1 februarie 2017.

Berbec

Beneficiezi de multa energie, asa incat bine este sa te ocupi pe indelete de treburile tale. Combativitatea este la cote inalte. Fii prudent, incearca sa eviti conflictele si alterneaza munca cu odihna. Atentie la sanatatea intregului organism! Dozeaza-ti eforturile si nu pune la suflet chiar totul. Spre seara pot aparea probleme legate de bani. Verifica-ti bugetul de venituri si cheltuieli.

Taur

Astazi, pentru tine astrele iti recomanda sa fii cat mai retras.

Sufletul tau are nevoie de odihna si introspectie. Sunt posibile stari neplacute, dar evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. S-ar putea sa descoperi diverse lucruri tainuite demult, legate de colegii de serviciu. Incearca sa nu dai frau liber primului impuls de a rupe relatii vechi. In a doua parte a zilei te vei simti mai bine, insa ocupa-te doar de treburile usoare.

Gemeni

Prietenii si protectorii sunt subiectele tale favorite de astazi.

Se pare ca primesti multa sutinere din partea acestora, dar ti se si cere un fel de plata. Unele relatii mai vechi se pot strica definitiv. Evita conflictele, comunica strictul necesar si discerne cu atentie ce relatii doresti sa pastrezi in continuare in viata ta. Poti afla informatii neplacute legate de cineva pe care il considerai prietenul tau de suflet. Nu lua de bun chiar tot ce ti se spune.

Rac

Interesanta zi, pentru tine, la capitolul cariera. Sunt posibile discutii contradictorii cu un sef, de aceea fii prudent si asculta cu atentie ce ti se spune. Exista varianta imbunatatirii statutului social sau, functie de caz, pot aparea si neplaceri. Familia iti este alaturi, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi sa gasesti un echilibru intre activitatile sociale si treburile gospodaresti. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, asa incat foloseste dictonul tacerea este de aur.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Zonele erogene in functie de zodie: cum il faci sa ia foc in dormitor

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies