Foarte tare! Ce sa mananci la pranz ca sa slabesti daca esti mereu pe fuga! Scapi de toate kilogramele!

Foarte tare! Ce sa mananci la pranz ca sa slabesti daca esti mereu pe fuga! Scapi de toate kilogramele!
Foarte tare! Ce sa mananci la pranz ca sa slabesti daca esti mereu pe fuga! Scapi de toate kilogramele!

Pauza de pranz la birou: ce sa mananci? Depinde, nu numai de gusturile tale; pranzul tau va varia.

 

Adauga fructe si biscuiti: iaurtul tau va deveni un pranz complet. Dar si foarte bine digerat si foarte rapid.
– Problema: o zi tip din viata ta este intr-adevar stresanta: te trezesti devreme si dai fuga la serviciu, unde te asteapta sedinte, telefoane, colegi super stresati… Apoi sunt copiii care trebuie luati de la scoala, cumparaturile, gatitul… minutele tale sunt numarate! Din aceasta cauza, pranzul tau trebuie sa fie foarte rapid de preparat si consumat, dar si energetic.
Trebuie sa fie usor astfel incat sa nu-ti ingreuneze digestia si sa-ti poti relua lucrul imediat.
– Ce trebuie sa mananci: un iaurt integral (125 ml) cu un fruct taiat bucatele (un mar, o para, 100 de grame de ananas, o jumatate de banana, 100 de grame de struguri) plus 5 biscuiti. Iaurtul cu fructe este un aliment aproape complet, continand zahar de prim ajutor, proteine si saruri minerale.
In plus este foarte usor de digerat. Biscuitii iti furnizeaza carbohidratii de lenta absorbire care iti dau energie pentru toata dupa-amiaza. Pentru a-ti potoli setea, prefera apa minerala gazoasa celei naturale deoarece favorizeaza digestia.
– Alternative: daca te simti slabita si vrei ceva dulce, alege o budinca de vanilie cu 3 biscuiti.
– Ce trebuie sa mananci in restul zilei: mic dejun – lapte semi degresat (150 de ml) si un sandwich (30 de grame) cu gem.
Gustare – un pachetel de biscuiti sarati, sticksuri (25 de grame). Cina – avand in vedere pranzul redus la minim, poti sa-ti pregatesti o cina completa: spaghetti cu sos de rosii (50 de grame) si carne la gratar (120 de grame) cu garnitura de legume fierte sau crude (200 de grame) si o lingurita de ulei (10 grame).

Adauga fructe si biscuiti: iaurtul tau va deveni un pranz complet.

Dar si foarte bine digerat si foarte rapid.

– Problema: o zi tip din viata ta este intr-adevar stresanta: te trezesti devreme si dai fuga la serviciu, unde te asteapta sedinte, telefoane, colegi super stresati… Apoi sunt copiii care trebuie luati de la scoala, cumparaturile, gatitul… minutele tale sunt numarate! Din aceasta cauza, pranzul tau trebuie sa fie foarte rapid de preparat si consumat, dar si energetic. Trebuie sa fie usor astfel incat sa nu-ti ingreuneze digestia si sa-ti poti relua lucrul imediat.


– Ce trebuie sa mananci: un iaurt integral (125 ml) cu un fruct taiat bucatele (un mar, o para, 100 de grame de ananas, o jumatate de banana, 100 de grame de struguri) plus 5 biscuiti. Iaurtul cu fructe este un aliment aproape complet, continand zahar de prim ajutor, proteine si saruri minerale. In plus este foarte usor de digerat. Biscuitii iti furnizeaza carbohidratii de lenta absorbire care iti dau energie pentru toata dupa-amiaza.
Pentru a-ti potoli setea, prefera apa minerala gazoasa celei naturale deoarece favorizeaza digestia.

– Alternative: daca te simti slabita si vrei ceva dulce, alege o budinca de vanilie cu 3 biscuiti.

– Ce trebuie sa mananci in restul zilei: mic dejun – lapte semi degresat (150 de ml) si un sandwich (30 de grame) cu gem. Gustare – un pachetel de biscuiti sarati, sticksuri (25 de grame).
Cina – avand in vedere pranzul redus la minim, poti sa-ti pregatesti o cina completa: spaghetti cu sos de rosii (50 de grame) si carne la gratar (120 de grame) cu garnitura de legume fierte sau crude (200 de grame) si o lingurita de ulei (10 grame).

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

sursa

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies