Cum scapi de varice! Tratamentul de 10 zile cu cel mai banal condiment

Cum scapi de varice! Tratamentul de 10 zile cu cel mai banal condiment
Cum scapi de varice! Tratamentul de 10 zile cu cel mai banal condiment

Se spune ca temperatura ridicata dauneaza starii de sanatate, iar daca ai varice, acestea pot deveni si mai dureroase.

 

Cura de zece zile cu usturoi
Ar trebui sa incluzi in alimentatie usturoi. Are efecte vasodilatatoare, diminueaza spasmele vasculare si reduce tulburarile circulatorii, inclusiv in caz de varice. Se consuma zilnic doi-trei catei proaspeti zdrobiti si amestecati in mancare. Mai poti face tinctura din sucul rezultat din zdrobirea usturoiului cu o proportie egala de alcool 40°. Se iau doua-trei lingurite pe zi amestecate in putina apa, timp de 10 zile pe luna.
Castanele salbatice sunt usor de gasit si contin substante care ajuta la diminuarea neplacerilor atunci cand ai varice si ajuta la tratarea trombozei. Dupa ce le-ai cules, pune-le la uscat intr-un loc aerisit timp de trei saptamani. Se piseaza si se macina apoi prin masina de cafea. Se fac cataplasme cu patru linguri din aceasta faina si patru linguri de iaurt. Se aplica pe zona afectata, dupa care se acopera cu o folie de plastic si se leaga, fara a strange.
Se lasa timp de una-doua ore. Procedeul se repeta zilnic sau o data la doua zile. Tratamentul poate fi completat cu bai caldute cu decoct din scoarta de salcie (6 lingurite la 500 ml de apa). Se sta timp de 15-20 de minute.
Sursa

Cura de zece zile cu usturoi

Ar trebui sa incluzi in alimentatie usturoi. Are efecte vasodilatatoare, diminueaza spasmele vasculare si reduce tulburarile circulatorii, inclusiv in caz de varice.

Se consuma zilnic doi-trei catei proaspeti zdrobiti si amestecati in mancare. Mai poti face tinctura din sucul rezultat din zdrobirea usturoiului cu o proportie egala de alcool 40°. Se iau doua-trei lingurite pe zi amestecate in putina apa, timp de 10 zile pe luna.

Castanele salbatice sunt usor de gasit si contin substante care ajuta la diminuarea neplacerilor atunci cand ai varice si ajuta la tratarea trombozei. Dupa ce le-ai cules, pune-le la uscat intr-un loc aerisit timp de trei saptamani.
Se piseaza si se macina apoi prin masina de cafea. Se fac cataplasme cu patru linguri din aceasta faina si patru linguri de iaurt. Se aplica pe zona afectata, dupa care se acopera cu o folie de plastic si se leaga, fara a strange. Se lasa timp de una-doua ore. Procedeul se repeta zilnic sau o data la doua zile. Tratamentul poate fi completat cu bai caldute cu decoct din scoarta de salcie (6 lingurite la 500 ml de apa).
Se sta timp de 15-20 de minute.

Sursa

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Big Little Festival anunță noi activități pentru ziua Internațională a Familiei: un castel gonflabil gigant, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, și labirinturi palpitante!

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

”Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt” Andreea Bostănică a răbufnit după ce a fost intens criticată pe internet

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies