Cuburile de gheata puse pe fata, efecte miraculoase! Vezi cand e bine sa le folosesti

Cuburile de gheata puse pe fata, efecte miraculoase! Vezi cand e bine sa le folosesti
Cuburile de gheata puse pe fata, efecte miraculoase! Vezi cand e bine sa le folosesti

Terapia cu gheata a fost folosita, de zeci de ani, pentru a calma durerile articulare si musculare. Dar, asta nu e tot! Sunt si alte beneficii uimitoare!

Stopeaza semnele de imbatranire. Folosirea regulata a cuburilor de gheata aplicate pe fata, da o stralucire proaspata si sanatoasa tenului si previne imbatranirea prematura si aparitia ridurilor.

Calmeaza arsurile solare. Poate cel mai simplu mod de a calma o arsura este cea mai evidenta: se raceste pielea arsa. Acest lucru nu va face doar sa va simtiti mai bine, pentru ca reduce usturimea, dar reduce roseata si umflaturile.



Ajuta in cazul tenurilor grase. Spalarea de multe ori a fetei nu ajuta in cazul tenului gras. Aceasta determina de fapt glandele sebacee sa produca mai multe uleiuri pentru a compensa uscarea fortata. Pentru a pastra acest ulei la un nivel minim, o solutie este  de a freca cuburi de gheata pe fata. Aceasta operatiune opreste productia de sebum si ajuta la hidratarea pielii.

Ajuta la calmarea acneei.
Aplicarea de gheata este un mod sigur de a reduce umflarea punctelor acneice. Acesta va ingheta porii pielii si va elimina acumularea de murdarie.

Estompeaza cearcanele. Nimeni nu vrea sa aiba cearcane sau pungi sub ochi. De multe ori acestea sunt cauzate de stres. Ele te fac sa arati nesanatoasa si batrana. Aplicand cuburi de gheata pe zona, problema se poate rezolva repede.
Pentru a crese eficenta, puteti ingheta apa de trandafiri si suc de castravete.

Face tenul stralucitor. Aplica doar cateva cuburi de gheata pe fata si vei fi surprinsa.

Atentie: Aplicarea cuburilor de gheata direct pe piele poate provoca rupturi vaselor capilarele delicate de sub piele si de aceea este bine ca inainte sa le puntei pe piele, sa infasurati cuburile de gheata intr-o carpa moale.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

sursa: buynongmoseeds.com



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

5 motive pentru care părul nu mai crește

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies