Cel mai sanatos ceai din lume: Scade colesterolul, detoxifica ficatul si previne cancerul

Afla ca ceaiul care te poate ajuta sa slabesti, scade nivelul colesterolului, te protejeaza de bolile de inima si previne cancerul. Daca pana acum ceaiul verde era considerat cel mai sanatos ceai, in ultimii ani a inceput sa se vorbeasca din ce in ce mai mult despre el.

Supranumit si aurul verde, ceaiul matcha nu este o inventie de ultima ora - el este descoperit de cel putin 2000 de ani si consumat in mod obisnuit de catre calugarii budhisti. Cu toate acestea, avand in vedere productia limitata, el crescand in anumite zonde din Asia, pana de curand ceaiul matcha nu era cunoscut la nivel mondial.

Nu mai arunca pliculetele de ceai! Uite cate poti face cu ele

Se spune despre el ca este de cel putin zece ori mai bogat in antioxidanti decat ceaiul verde, ca are o multime de vitamine si minerale, dar si ca este un leac universal, fiind eficient in tratarea multor afectiuni, in procesul de slabire sau pentru a intarzia imbatranirea. Toate aceste lucruri sunt posibile deoarece ceaiul matcha se consuma sub forma de pulbere, in acea pulbere gasindu-se, de fapt, toata frunza plantei, spre diferenta de ceaiul verde pe care il consumam sub forma de infuzie si nu inghitiim frunza propriu-zisa.

Poti pierde 20 de cm din talie cu ochii inchisi! Bea asta de 3 ori pe zi

Sursa

viewscnt

Pentru tine

Parteneri