Beneficiile nebanuite ale uleiului de ricin!

Beneficiile nebanuite ale uleiului de ricin!
Beneficiile nebanuite ale uleiului de ricin!

Uleiul de ricin are proprietati antiinflamatorii si este antioxidant, avand o concentratie mare de acizi grasi nesaturati.

Constipatie. Ca un tratament alternativ, uleiul de ricin este un laxativ eficient. Acesta poate fi temporar, de ajutor, in cazul constipatiei si diareei.

Inducerea travaliului la femeile insarcinate. Consumul de ulei de ricin in timpul sarcinii se va face doar la recomandarea medicului pentru a evita potentialele efecte secundare pentru mama si copil.

Secretul parului impecabil al Simonei Patruleasa! Ce tratament naturist foloseste!

Reduce caderea parului. Masajul cu ulei de ricin contribuie la cresterea parului, care va fi mai sanatos, mai moale, stralucitor si mai des.

Opreşte dezvoltarea tumorilor. Prin asezarea unei comprese cu ulei de ricin asupra unei tumori, poate fi redusa dezvoltarea acesteia si chiar aparitia altora.

Ingredientul asta simplu iti face sprancenele sa creasca mai repede ca niciodata!

Reduce cearcanele. Din cauza cearcanelor, o persoana va arata mai in vasta si mai obosita. Uleiul de ricin este unul dintre remediile naturale care poate fi de ajutor pentru indepartarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi cauzate de lipsa de somn, stres, oboseala, etc. Comparativ cu alte creme care contin substante dure, uleiul de ricin este organic, nu contine substante chimice sau artificiale daunatoare pentru piele si este mult mai ieftin.

Sursa



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Semnul asta ciudat iti spune ca esti deshidratata!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies