Antibiotice din plante medicinale! Trebuie sa le incerci si tu!

Antibiotice din plante medicinale! Trebuie sa le incerci si tu!
Antibiotice din plante medicinale! Trebuie sa le incerci si tu!

Multe plante au fost folosite din timpuri stravechi pentru a trata acele infectii cauzate de bacterii care sunt acum rezistente la antibiotice.

 

Acacia
Acacia – speciile acestei plante sunt foarte folositoare pentru tratarea ulceratiilor din orice segment al tractului gastrointestinal si impotriva mucusului in exces, a catarului, diareei, dizenteriei, infectiilor gingivale si hemoragiilor.
Aloe
Aloea si mierea sunt poate cele mai puternice substante care pot fi aplicate extern pentru a grabi vindecarea ranilor cauze de arsuri si pentru a preveni infectiile.
Ele mentin hidratat tesutul ars, calmeaza tesutul deteriorat si refac fluidele pierdute din corp direct prin piele. In acelasi timp, sunt antiinflamatoare si antibacteriene puternice. Este aproape imposibil pentru o infectie stafilococa sa se instaleze când una dintre aceste substante este aplicata pe pielea arsa.
Echinacea
Echinacea este un tratament fara egal in trei situatii: frotiu Papanicolau anormal (pap), infectii streptococice ale gâtului si in fazele incipiente ale racelii si gripei.
Este extraordinar de folositoare si ca aditiv la pudrele si unguentele cu antibiotic pentru aplicatii externe pe arsuri, rani si infectii ale pielii, dar si ca spalatura pentru intepaturi si muscaturi veninoase.
Ghimbir
Ghimbirul are o traditie istorica indelungata in zonele cu clima calda, ca adaos pentru mâncare. Ca multe alte condimente folosite in mâncare, el are o puternica actiune antibacteriana impotriva câtorva bacterii patogene asociate alimentelor, mai ales a trei dintre acelea care contamineaza in prezent alimentele: Shigella, E.coli
si Salmonella. Ghimbirul este activ si impotriva multor banterii patogene umane. Are, de asemenea, influenta anticrampe si reduce sau inlatura diareea, este o planta antigreata, ajutând si la prevenirea senzatiei de voma.
Sursa: Csid.ro

Acacia

Acacia – speciile acestei plante sunt foarte folositoare pentru tratarea ulceratiilor din orice segment al tractului gastrointestinal si impotriva mucusului in exces, a catarului, diareei, dizenteriei, infectiilor gingivale si hemoragiilor.



Aloe

Aloea si mierea sunt poate cele mai puternice substante care pot fi aplicate extern pentru a grabi vindecarea ranilor cauze de arsuri si pentru a preveni infectiile. Ele mentin hidratat tesutul ars, calmeaza tesutul deteriorat si refac fluidele pierdute din corp direct prin piele. In acelasi timp, sunt antiinflamatoare si antibacteriene puternice. Este aproape imposibil pentru o infectie stafilococa sa se instaleze când una dintre aceste substante este aplicata pe pielea arsa.


Echinacea

Echinacea este un tratament fara egal in trei situatii: frotiu Papanicolau anormal (pap), infectii streptococice ale gâtului si in fazele incipiente ale racelii si gripei. Este extraordinar de folositoare si ca aditiv la pudrele si unguentele cu antibiotic pentru aplicatii externe pe arsuri, rani si infectii ale pielii, dar si ca spalatura pentru intepaturi si muscaturi veninoase.

Ghimbir

Ghimbirul are o traditie istorica indelungata in zonele cu clima calda, ca adaos pentru mâncare.
Ca multe alte condimente folosite in mâncare, el are o puternica actiune antibacteriana impotriva câtorva bacterii patogene asociate alimentelor, mai ales a trei dintre acelea care contamineaza in prezent alimentele: Shigella, E.coli si Salmonella. Ghimbirul este activ si impotriva multor banterii patogene umane. Are, de asemenea, influenta anticrampe si reduce sau inlatura diareea, este o planta antigreata, ajutând si la prevenirea senzatiei de voma.

Sursa: Csid.ro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

 



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Ce a pățit menajera din casa lui Cătălin Botezatu: „Nu mai putea să miște mâna, săraca. Așa am găsit-o. Nu a mai venit pe urmă, după două zile.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies