3 masti eficiente care te scapa de parul facial

3 masti eficiente care te scapa de parul facial
3 masti eficiente care te scapa de parul facial

Multe femei au un exces de pilozitati faciale, care, in functie de nuanta tenului, pot fi uneori foarte vizibile si dizgratioase. Iar multe dintre tratamentele adresate acestei probleme sunt foarte costisitoare.

Masca faciala cu suc de cartofi si linte rosie

Amesteca sucul a 2-3 cartofi cu o cana sau doua de piure de linte rosie, apoi adauga peste 4 linguri de suc de lamaie si o lingura de miere. Amesteca bine toate ingredientele si aplica pe fata masca obtinuta. Dupa uscarea mastii, indeparteaz-o cu apa masand tenul usor cu degetele sau cu un disc de bumbac.

Masca faciala cu miere si lamaie


Amesteca 1 lingura de miere cu cateva picaturi de zeama de lamaie.

Aplica amestecul obtinut pe fata si lasa-l sa actioneze aproximativ 15 minute. La urma, indeparteaza-l masand usor pielea cu un prosop. Repeta tratamentul de 2-3 ori pe saptamana. Rezultatele nu se observa imediat, ci dupa mai multe aplicari.

Masca faciala cu zahar si miere


Spre deosebire de celelalte masti, aceasta masca actioneaza precum ceara de depilat. Intr-un bol, amesteca o lingura de zahar cu o lingura de miere si cateva picaturi de zeama de lamaie.
Baga amestecul in cuptorul cu microunde aproximativ 3 minute, apoi lasa-l sa se raceasca putin, pana ajunge la o temperatura suportabila pentru pielea sensibila a fetei. Aplica masca pe zonele cu pilozitati si, dupa intarire, indeparteaza masca tragand pelicula intarita in sens invers cresterii parului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies