Vrei sa faci sex de sarbatori? Pune in practica aceste idei!


Vrei sa faci sex de sarbatori? Pune in practica aceste idei!

Exista cateva modalitati inedite prin care va puteti condimenta viata sexuala in timpul sarbatorilor.

 

1.Oferiti-va in dar jucarii sexuale. Craciunul este un moment potrivit pentru a-i face un cadou inedit partenerului, asa ca jucariile sexuale sunt foarte potrivite. Daca aveti copii, trebuie sa fiti mai atenti la momentul in care va oferiti astfel de cadouri.
2.Sex pe ascuns. Chiar daca aveti rude in vizita si duceti lipsa intimitatii obisnuite, actiunea nu trebuie sa lipseasca. Cand toata lumea desface cadourile sau se uita la televizor va puteti retrage in dormitor pentru cateva momente de placere.
3.Pregatiti masa dezbracati. Daca nu aveti alti invitati la masa, puteti sa pregatiti preparatele fara sa purtati haine. Pentru mai multa distractie, va puteti folosi corpurile ca si platouri pe care sa asezati mancarea.
4.Incuiati-va in dormitor. Este o metoda foarte potrivita pentru cei care au copii si le este greu sa isi gaseasca putin timp pentru ei insisi.
Trebuie sa le explicati copiilor ca aveti nevoie de intimitate, iar acestia vor intelege in cele din urma ca nu pot sta mereu alaturi de parinti. Totusi, o incuietoare la usa dormitorului este absolut necesara.
Sursa

1.Oferiti-va in dar jucarii sexuale. Craciunul este un moment potrivit pentru a-i face un cadou inedit partenerului, asa ca jucariile sexuale sunt foarte potrivite. Daca aveti copii, trebuie sa fiti mai atenti la momentul in care va oferiti astfel de cadouri.2.Sex pe ascuns. Chiar daca aveti rude in vizita si duceti lipsa intimitatii obisnuite, actiunea nu trebuie sa lipseasca. Cand toata lumea desface cadourile sau se uita la televizor va puteti retrage in dormitor pentru cateva momente de placere.

3.Pregatiti masa dezbracati. Daca nu aveti alti invitati la masa, puteti sa pregatiti preparatele fara sa purtati haine. Pentru mai multa distractie, va puteti folosi corpurile ca si platouri pe care sa asezati mancarea.


4.Incuiati-va in dormitor. Este o metoda foarte potrivita pentru cei care au copii si le este greu sa isi gaseasca putin timp pentru ei insisi. Trebuie sa le explicati copiilor ca aveti nevoie de intimitate, iar acestia vor intelege in cele din urma ca nu pot sta mereu alaturi de parinti. Totusi, o incuietoare la usa dormitorului este absolut necesara.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce cadou a primit Oana Radu de ziua ei de nume? Soțul ei, Cătălin Dobrescu, a surprins-o din nou: „E doar foarte frumos!”

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Mellina a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum a reacționat cântăreața: „Am rămas fară cuvinte...”

Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei! Cine este concurenta care a părăsit emisiunea

Vremea de marti, 18 ianuarie 2022, anuntul ANM: vreme deosebit de rece!


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea își mai dorește un copil! Anunțul surprinzător făcut de prezentatoarea TV: „Daaa! O fetiță”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri