Visezi că faci sex? Vezi ce semnificaţie are în funcţie de cine este bărbatul!


Un vis în care te vezi în braţele unui bărbat, altul decât soţul sau iubitul tău, poate spune multe despre tine. A face dragoste este o întâlnire intimă şi erotică al cărei sens este mai profund decât simplul joc al seducţiei. Femeia care are un astfel de vis cunoaşte o experienţă transformatoare a fiinţei sale.

 

Actul dragostei semnifică fie că o nevoie erotică nu este suficient de satisfăcută în viaţa ei, fie că trece sau va trece prin schimbări psihice. În acest caz, este foarte important să ştii cine-i bărbatul cu care te visezi pentru a înţelege ce se petrece cu tine.

 

Dacă faci dragoste cu şeful, înseamnă că-ţi doreşti schimbări pe plan profesional Nu-ţi mai găseşti locul la birou, simţi că te-ai plafonat, nu-ţi mai place ce faci? Dacă aşa stau lucrurile, să nu te mire dacă vei visa că faci dragoste cu şeful tău. Specialiştii în interpretarea viselor spun că această refulare pe timpul nopţii ascunde, de fapt, o dorinţă puternică de a face o schimbare la locul de muncă.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Dan și-a cunoscut iubita în urmă cu un an, iar de atunci a acceptat să facă ceva de neimaginat în pat: „Nu vreau să fac altceva toată viața”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri