Violată de 110 bărbaţi în 22 de ore. Povestea fetei vândute pentru sex: „Când mă gândesc la trecut sunt extrem de furioasă, dar şi foarte tristă”


O femeie din Marea Britanie susţine că a fost vândută drept sclavă sexuală şi forţată să lucreze ca prostituată de la vârsta de 14 ani. Ea a declarat că totul a început în timp ce se afla într-o vacanţă în Grecia, alături de mama ei. Îşi spune Megan Stephens, dar nu e numele său real. Tânăra a povestit că făcea sex cu 50 de persoane zilnic şi că a fost forţată să întreţină relaţii intime cu 110 bărbaţi în 22 de ore.

 

Megan Stephens a ajuns să fie forţată să facă sex cu 110 bărbaţi în doar o zi, după ce bărbatul pe care îl considera iubitul ei a vândut-o unui traficant de carne vie. În prezent, tânăra nu vrea să-şi dezvăluie locaţia şi trăieşte cu teamă că traficanţii de carne vie o vor găsi sau, mai rău, îi vor răni familia. Megan Stephens a scris o carte despre experienţa cutremurătoare prin care a trecut, intitulată „Bought & Sould” („Cumpărată şi vândută”).

 

Femeia a fost vândută mai multor „peşti” şi forţată să lucreze pe strată sau în bordeluri. A reuşit să scape de acest chin acum şase ani şi jumătate, în 2009.

 

Citeşte mărturisirile terifiante ale tinerei pe pagina următoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea filmului! A murit actorul Ken Berry

Se prefigurează un mare divorț în România! ”Există certuri ... ”

Soţia lui Cabral, în sala de naşteri! "Gata, e timpul!"

Cum sa alegi buchetul de flori perfect pentru Craciun?

Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 21 ianuarie 2021! O zodie riscă să se despartă de persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri