Vibratoarele, un subiect tabu! Sigur nu ştiai aceste lucruri despre jucăriile sexuale


Vibratoare sunt încă un subiect tabu în societatea noastră. Există, totuşi atâtea variante şi culori încât s-a format o mică industrie cu acest scop. Unele vorbesc, unele pot conţine cenuşa fostului soţ şi unele sunt în formă de animale.

Ce este cert este că aceste dispozitive există de sute de ani şi nu o să dispară prea curând din viaţa noastră. Fac deja parte din istoria umanităţii.

Chiar dacă nu foloseşti şi nici nu ai de gând să îţi cumperi un vibrator trebuie să ştii că sunt încă multe lucruri pe care nu le cunoşti despre vibratoare.

- Regina Egiptului, Cleopatra folosea un vibrator. Cum electricitatea nu era încă descoperită în anul 54 înainte de Hristos, Cleopatra folosea altceva pentru a-i da energie şi putere vibratorului. Albine vii erau introduse în spaţiul gol din interiorul dispozitivului şi acestea prin mişcarea lor antrenau primitivul vibrator.

- La începutul anilor 1800, femeile care îşi doreau un vibrator mergeau la medic pentru a cere o prescripţie. Femeile ce aveau nevoie de acest instrument erau considerate suferinde. Boală lor se numea isterie şi cerea tratament.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mona surprinsă în ipostaze intime cu tatăl lui Nicos! Tânărul a făcut dezvăluiri șocante

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri