Vibratoare de lux care merita toti banii! Uite ce trebuie sa-ti cumperi!


Stim deja ca este absolut ok sa investesti bani in fitness si sanatate. Nu ar trebui sa aplici acest principiu si in viata ta intima?

 

Expertii asa cred: "Daca iti cumperi jucarii sexuale ieftine este ca si cum ai merge la fast food: cheltuiesti putini bani, insa nu simti o satisfactie pe termen lung", spune Emily Morse, expert in sex si relatii.
Vibratoarele de calitate sunt o combinatie de materiale bune si au functionalitati diferite si multe. Acest lucru inseamna ca jucaria nu se incinge, poate fi incarcata sau este rezistenta la apa.
Iata care sunt vibratoarele de lux pe care trebuie sa le ai.
1. ORA by Lelo- Are 10 moduri diferite de stimulare si imita senzatiile sexului oral. Este rezistent la apa, se poate reincarca si este facut 100% din silicon. Costa 169$.
2. Dahlia by Vibratex- Acest vibrator are doua motoare. Fluturele extern iti stimuleaza clitorisul, in timp ce capatul care se roteste intra in vagin.
Ai nevoie de baterii AAA pentru el. Costa 109$.
3. Tango by We-Vibe- Poate fi purtat in geanta, poate fi reincarcat si este rezistent la apa. Este conceput pentru stimularea clitorisului. Are opt moduri de vibratii. Costa 79$.
4. Stronic Eins Pulsator- Aceasta jucarie face mai mult decat sa vibreze. Imita miscarile penisului, adica inainte si inapoi.
Are un motor cu mai multe viteze si se poate incarca. Pretul este de 199$.
5. FORM 2 by JimmyJane- Fiecare ureche flexibila are un motor separat si patru moduri de vibratii cu cinci grade de putere. Este rezistent la apa si poate fi reincarcat. Costa 149$.
Sursa: shape.com

Expertii asa cred: "Daca iti cumperi jucarii sexuale ieftine este ca si cum ai merge la fast food: cheltuiesti putini bani, insa nu simti o satisfactie pe termen lung", spune Emily Morse, expert in sex si relatii. Vibratoarele de calitate sunt o combinatie de materiale bune si au functionalitati diferite si multe. Acest lucru inseamna ca jucaria nu se incinge, poate fi incarcata sau este rezistenta la apa. Iata care sunt vibratoarele de lux pe care trebuie sa le ai.

1. ORA by Lelo- Are 10 moduri diferite de stimulare si imita senzatiile sexului oral. Este rezistent la apa, se poate reincarca si este facut 100% din silicon. Costa 169$.2. Dahlia by Vibratex- Acest vibrator are doua motoare. Fluturele extern iti stimuleaza clitorisul, in timp ce capatul care se roteste intra in vagin. Ai nevoie de baterii AAA pentru el. Costa 109$.3. Tango by We-Vibe
- Poate fi purtat in geanta, poate fi reincarcat si este rezistent la apa. Este conceput pentru stimularea clitorisului. Are opt moduri de vibratii. Costa 79$.4. Stronic Eins Pulsator- Aceasta jucarie face mai mult decat sa vibreze. Imita miscarile penisului, adica inainte si inapoi. Are un motor cu mai multe viteze si se poate incarca. Pretul este de 199$.5. FORM 2 by JimmyJane- Fiecare ureche flexibila are un motor separat si patru moduri de vibratii cu cinci grade de putere. Este rezistent la apa si poate fi reincarcat. Costa 149$.Sursa: shape.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

CITEȘTE: Cum faci ștrudelul de mere de 100 de ori mai bun ca la patiserie. Ăsta e secretul!


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri