Veste tristă în lumea actoriei! Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani


Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai mari actori ai țării noastre.


In articol:

Actorul a jucat diverse roluri, iar fanii erau absolut uimiți de talentul pe care îl avea. A adus zâmbetele multor oameni pe față, iar persoanele care l-au cunoscut au rămas cu o părere foarte bună despre el și nu îl vor uita prea curând.

Din păcate, in urma cu puțin timp, marele actor, Alexandru Arșinel, s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a stat într-un azil.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

În ultima perioadă, maestrul, a fost nevoit să renunțe la una dintre cele mai mari pasiuni ale sale si anume actoria, deoarece problemele de sănătate erau foarte grave, iar pe parcursul acestui an, a lipsit de la o piesă de teatru, din cauza acestora.

Starea lui de sănătate din ultimul timp a fost una cât se poate de gravă, care s-a degradat din ce în ce mai mult, iar medicii au făcut tot posibilul să îl salveze.

Marele actor a fost internat din cauza unor escare și leziuni de decubit, în limbaj medical, iar în ultima perioadă, medicii l-au mutat la Terapie Intensivă.

Alexandru Arșinel suferea de o pneumonie foarte gravă, care l-a făcut să respire din ce în ce mai greu, Problemele cardiace au fost la fel de grave, iar respirația dificilă a complicat și mai tare lucrurile.

Medicii au decis să îl intubeze și să îl ventileze prin intermediul aparatelor, cu speranța cu pneumonia de care suferea va răspunde la tratament, dar din păcate, actorul nu a făcut față tuturor problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Situația marelui actor era complicată și din alte puncte de vedere, deoarece nu se mai putea deplasa fără ajutor, ceea ce l-a făcut să fie din ce în ce mai slăbit și starea lui de sănătate să se degradeze și mai mult, mușchii lui atrofiindu-se.

Ce a declarat fiul lui Alexandru Arșinel, în urmă cu câteva luni

Fiul lui Alexandru Arșinel, a declarat în urmă cu câteva luni, că starea de sănătate a marelui actor este încă incertă și că se fac analize amănunțite.

„Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi”, a declarat fiul actorului, în urmă cu câteva luni.

În urmă cu câteva luni, Alexandru Arșinel dezvăluia care este ultima sa dorință. Ajuns la vârsta de 83 de ani, fostul partener de scenă al Stelei Popescu a mărturisit că își dorește să își învite prietenii la un spectacol la Dolhasca, localitatea în care s-a născut, apoi să se retragă.

„ Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct (…) Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, a dezvăluit Alexandru Arșinel în cadrul unui interviu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa recunosti sufletul pereche intr-un infinit de suflete intalnite

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum sa iti cultivi feminitatea si sa atragi mai usor

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri