Veste extraordinară dată de Raed Arafat. Se redeschid saloanele de înfrumusețare! Toate regulile pe care trebuie să le știi, chiar aici!

raed arafat, saloane de înfrumusețare, deschiderea saloanelor, regulile,

Raed Arafat a confirmat că începând cu 15 mai se vor deschide saloanele de înfrumusețare. Iată toate regulile pe care trebuie să le știi.

Pe lângă faptul că nu vom mai avea nevoie de declarația pe propria răspundere, o altă veste bună pentru români (mai ales pentru românce) este cea că saloanele de înfrumusețare se vor redeschide începând cu data de 15 mai.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi dacă aveai nunta programată în vara anului 2020. Anunțul făcut de Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela

Într-adevăr, saloanele de înfrumusețare, frizeriile, saloanele de cosmetică ș.a.m.d. vor funcționa după anumite reguli impuse de autorități, reguli ce vor trebui respectate atât de angajați, cât și clienți.

raed arafat, saloane de înfrumusețare, deschiderea saloanelor, regulile,
raed arafat, saloane de înfrumusețare, deschiderea saloanelor, regulile,

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Toate regulile pe care trebuie să le știi. Redeschiderea saloanelor de înfrumusețare, anunțată de Raed Arafat

Astfel, potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, saloanele de infrumusețare se vor redeschide și vor relua activitatea, sub o nouă formă. "Ai nevoie de masuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetica. Nu poti nelimitat sa le tii inchise, trebuie sa-si reia activitatea, dar sub o forma noua,” a declarat Raed Arafat.

Citeste si: ”Oamenii să îşi calculeze că vor face vacanţa acasă, în România”- Avertismentul autorităților

Totodată, una dintre posibilele variante luate în calcul de autorități, este aceea de a renunța la zonele de așteptare. Clientul va fi obligat să își facă programare și, în cazul în care întârzie, nu va sta în salon, ci va aștepta pe stradă, în aer liber, până se poate reprograma.

"Posibil ca nu vor avea zona de asteptare, trebuie sa te programezi, te duci direct la programare, stii ca esti asteptat.
Ai intarziat, vine altul in locul tau, nu stai si astepti acolo. Te duci si te plimbi pe strada o jumatate de ora si te intorci, nu stai acolo.
Zona de asteptare va deveni una sensibila, va trebui sa nu mai existe temporar.
Trebuie sa se inteleaga ca ne gandim cu colegii specialisti la acest domeniu, la masuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie sa fie luate ca masuri compensatorii la masurile de relaxare,”

a mai spus Raed Arafat.

Citeste si: Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul: „Studiile spun că pe 20 august se va termina pandemia”

 Citește și:

Tot ce trebuie să știi dacă aveai nunta programată în vara anului 2020. Anunțul făcut de Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela

Anunțul momentului! Iată de când avem liber la concedii: „Începând din luna...”

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies