Un nou studiu sugereaza ca femeile care dorm mai mult au o viata sexuala mai buna!


Un somn odihnitor s-ar putea dovedi foarte important pentru viata sexuala a femeilor, reiese dintr-un nou studiu.

Cercetatorii au recrutat 171 de studente care au completat chestionare profesioniste despre problemele de natura sexuala, depresie si anxietate.

Apoi, in fiecare dimineata, timp de doua saptamani, participantele la studiu au completat chestionare legate de activitatile sexuale din ultimele 24 de ore si calitatea somnului de cu o seara inainte, inclusiv cat de mult le-a luat sa adoarma si cate ore au dormit.

In cazul femeilor care se aflau intr-o relatie, fiecare ora de somn in plus a insemnat un nivel mai ridicat al dorintei sexuale si o crestere cu 14% a probabilitatii ca ele sa faca sex urmatoarea zi.

Totodata, femeile care au dormit, in medie, mai mult au raportat o lubrifiere vaginala mai ridicata in timpul actului sexual decat cele cu durate medii ale somnului mai scazute.

”Mai multe ore de somn nu ar trebui sa fie privite ca o solutie magica pentru rezolvarea tuturor problemelor sexuale”, a punctat autorul studiului, David A. Kalmbach, de la Universitatea din Michigan.
Citeste continuarea pe: www.descopera.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Colecția designerului Antonia Nae, prezentată la London Fashion Week! Românca vorbeşte despre întâlnirea cu Victoria Beckham!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri