Un fost concurent iubit din primul sezon se întoarce în casa Puterea Dragostei? "Îmi este dor"


Alex Bobicioiu, din nou la Puterea Dragostei? Tânărul ar vrea să se întoarcă la emisiunea care i-a schimbat viaţa.


In articol:

Fostul concurent din primul sezon al emisiunii Puterea dragostei a declarat că își dorește să revină în show-ul care va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanţu, la Kanal D. Mai mult, Bobicioiu a dezvăluit că îşi doreşte să cunoască o fată cuminte şi frumoasă, care să semene cu...Ella.

Alex Bobicioiu, din nou la Puterea Dragostei? "Rămâne de văzut dacă mă vor primi"  

"Chiar îmi este dor de casă, chiar aș vrea să mă întorc. Dar acum nu știu, rămâne de văzut dacă mă vor primi în sezonul al treilea! Nu depinde de mine", a spus Alex Bobicioiu pe Instagram. Fostul concurent, care în primul sezon a avut o relație de scurtă durată cu Bianca Comănici, a mărturisit că a pus ochii şi în sezonul al doilea pe o fată din emisiune: "Îmi place o fată din casă, aș vrea să intru pentru ea", spunea tânărul în urmă cu câteva luni.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit?? "De două săptămâni"


Ella, fata pentru care a vrut să reintre în casă

Alexandru Bobicioiu a fost întrebat ce părere are despre Ella și atunci s-a dat de gol. Se pare că bruneta este cea care i-a căzut cu tronc.

"Părerea mea despre Ella? Hmmmm. O părere destul de bună. Aș intra în casă pentru ea. E o fată foarte frumoasă și inteligentă și liniștită", a declarat Alex Bobicioiu.

În plus, protagonistul nostru a mai zis şi că şi-ar dori să o vadă pe Ella şi în următorul sezon şi, de ce nu, să fie şi el lângă ea, să o cunoască mai bine.

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea dragostei și-au luat rămas-bun! Ce și-au spus cei doi la plecare

Citeste si: Cu cine și-a petrecut Bianca ziua de naștere! Cine a venit la petrecerea concurentei de la Puterea dragostei

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Raed Arafat, declaraţie de maximă importanţă despre Covid-19! "Are virusul şi transmite"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri