Tu ai avut vreodata un mega-orgasm? Invata-l pe iubitul tau sa ti-l ofere


Mega-orgasmul a devenit realitate! Totul este sa ai tehnica necesara. Sexologul american Vera Brodinsky, specializata în sensibilitatea nervilor, a dovedit ca un orgasm de 270 de minute este realizabil!

Maratoanele orgasmice sunt posibile prin utilizarea unei tehnici dezvoltate în Orientul Indepartat cu mai mult de 3,500 de ani în urma. Exercitiul permite controlarea corpului nostru si prelungirea orgasmului pentru aproape tot atata timp cat dormim.

Senzatia ar putea fi descrisa ca si cum ai urca pe o scara a placerii, tot mai sus si mai sus, catre o fericire care nu se termina niciodata. Vera a realizat acest record cu sotul ei, care si-a folosit degetele pentru a-i stimula clitorisul si vaginul. Ea a împartit zona clitorisului în patru parti (cadrane) si a constatat ca partea din stanga sus este cea mai sensibila la stimulare.

Intinsa pe masa cu picioarele larg desfacute, ea a fost stimulata de degetele sotului ei, iar cei prezenti nu s-au putut abtine sa nu se minuneze de ceea ce au vazut: un orgasm care pur si simplu nu se mai termina.

Cuplul organizeaza seminarii despre mega-orgasme, au publicat si o carte si au realizat un video pentru "studenti".

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri