Trucurile sexuale ale gheiselor: cele noua puncte ale frumusetii, "baia cu limba" si amanarea orgasmului


Seductia a fost ridicata la rang de arta de frumoasele gheise, care contrar a ceea ce se crede in ziua de azi, puneau accent pe conversatie, ceremonia ceaiului, muzica, dans si alte modalitati elevate de a face un barbat sa se simta bine.

Ucenicele japoneze erau instruite si in tainele sexului, insa gheisele nu erau considerate prostituate.

 

Gheisele erau femei educate, despre care se spune ca aveau un arsenal de seductie imbatabil, axat pe rafinarea a „noua puncte ale frumusetii“ reunite sub denumirea de „kokono- tokoro”: ochi, gura, cap, maini, picioare, spirit, postura, aer de seductie si voce.

 

Gheisele puneau mare pret pe feminitate si pe atentia la detalii, de la felul in care se imbracau, pana la machiajul minutios si gesturile pe care le faceau in orice moment, indiferent daca dansau, vorbeau, radeau,

mancau, mergeau etc. Totul pentru a face un barbat sa se simta special si sa se indragosteasca de ele, cele mai celebre gheise fiind intretinute de barbati importanti, foarte bogati. Aerul de mister si amestecul de inocenta, inteligenta, senzualitate si umor exercita o atractie formidabila asupra celor care aveau placerea de a le cunoaste si de a se bucura de compania lor in casele de ceai (O-chaya). Asadar, trucurile sexuale ale japonezelor, atat de renumite astazi, constau, in trecut, in perfecta armonie dintre frumusete, inteligenta si cultura.

 

1. Atitudinea este cea mai importanta arma de seductie. Numai o femeie care are incredere in felul in care arata si in puterea sa de seductie poate cuceri un barbat.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cum faceau egiptenii sex. Desfrau antic greu de imaginat explicat in Papirusul Erotic de la Torino

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Tehnici de sex pentru avansate! Niciun barbat nu le poate rezista!

4 tipuri de sex de care orice cuplu de lunga durata are nevoie. Castiga fidelitatea partenerului prin aceste jocuri erotice

9 pozitii de sex pe care barbatii le-ar incerca oriunde, oricum!


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri