Trucuri de sex pentru noaptea nuntii! Uite ce trebuie sa faci pentru o experienta de neuitat


Pentru femeile moderne, singurul lucru special din noaptea nuntii este numele nou! Asta nu inseamna ca nu poti sa transformi acel moment intr-unul memorabil. Iata ce trebuie sa faci!

Ramai cat mai mult imbracata in rochia de mireasa! Barbatii sunt excitati de imaginea fecioarei virgine

Ramai cat mai mult imbracata in rochia de mireasa! Barbatii adora sunt excitati de imaginea fecioarei virgine!
Prostioare in limuzina! Folositi cu folos timpul pe care il petreceti de la petrecere catre hotel.  Fa-I sex oral cum numai in filme a vazut. Asta, asa ca un preview pentru ce va urma.
Preia conducerea in camera de hotel. Dezbraca-l de costum si saruta-i tot corpul in timp ce o faci. Apoi spune-I sa te ajute sa iti dai rochia jos.
Sex movie. Cine spune ca doar nunta trebuie filmata?! Spune-I sa te filmeze in timp ce te masturbezi. Il va scoate din minti. Apoi sugereaza-i sa faceti un film erotic impreuna.
Folositi recuizita din camera de hotel. Probabil aveti la indemana sampanie, frisca si capsuni.  Folositi-le in jocul vostru erotic.
Indeplineste-I fanteziile! Spune-i ca ii vei indeplini orice fantezie are in cap. Este noaptea in care totul este permis!

Prostioare in limuzina! Folositi cu folos timpul pe care il petreceti de la petrecere catre hotel.  Fa-i sex oral cum numai in filme a vazut. Asta, asa ca un preview pentru ce va urma.

Preia conducerea in camera de hotel. Dezbraca-l de costum si saruta-i tot corpul in timp ce o faci. Apoi spune-i sa te ajute sa iti dai rochia jos.

Sex movie. Cine spune ca doar nunta trebuie filmata?! Spune-i sa te filmeze in timp ce te masturbezi. Il va scoate din minti. Apoi sugereaza-i sa faceti un film erotic impreuna.

Folositi recuzita din camera de hotel. Probabil aveti la indemana sampanie, frisca si capsuni.  Folositi-le in jocul vostru erotic.

Indeplineste-i fanteziile! Spune-i ca ii vei indeplini orice fantezie are in cap. Este noaptea in care totul este permis!

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri