Trei tipuri de orgasm pe care trebuie sa le experimentezi! Ultimul este cel mai intens


Orice partida de sex ar trebui sa se finalizeze cu un orgasm. Exista trei tipuri, tu pe care l-ai experimentat cel mai des?

1. Orgasmul clitoridian - fiecare femeie are clitorisul mai mult sau mai putin sensibil, insa este cel mai usor orgasm pe care il poti obtine. Daca vrei sa obtii acest lucru singura, poti apela inclusiv la un vibrator mic si care te va duce pe culmile placerii.

2. Orgasmul vaginal - exista mai multe discutii pe acest subiect, mai ales ca peste 50% dintre femei stimuleaza acest orgasm si doar 30% dintre ele sustin ca au avut parte de stimularea punctului G. In primul rand, trebuie sa localizezi locul cu pricina. Cel mai probabil sa ai un orgasm vaginal este atunci cand partida dureaza mai mult.

3. Orgasmele multiple
- se intampla unul dupa celalalt, nu in perioade diferite ale partidei. Studiile arata ca orgasmele multiple sunt posibile pentru unele femei care sunt stimulate continuu. Pentru a experimenta acest tip de orgsm, clitorisul si punctu G trebuie sa fie stimulate incontinuu cu mainile, cu gura sau cu un vibrator potrivit.

Sursa: womenshealthmag.com


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri