Topul tarilor in care sexul este la putere! Uite ce natiuni au parte de cea mai multa actiune in dormitor


Lelo, un brand de lux ce comercializeaza jucarii erotice a intocmit o lista cu tarile in care oamenii au parte de cel mai bun sex.

Studiul a fost efectuat cu ajutorul a 35.000 de persoane cu varste cuprinse intre 21 si 55 de ani, din  30 de tari.

Rezultatele sunt surprinzatoare in ceea ce priveste obiceiurile sexuale de pe intreg globul.

Desi media globala a duratei unei partide de sex (cu preludiu inclus) este de doar 32 de minute, majoritatea persoanelor intervievate (79%) sunt satisfacute de viata sexuala pe care o au.

Tarile in care oamenii sunt cei mai satisfacuti din punct de vedere sexual sunt Maria Britanie si Grecia, urmate de Japonia. Pe ultimul loc se afla Chile.

In ceea ce priveste durata unei partide de sex, s-a dovedit ca in Brazilia media este de 46 de minute in vreme ce australienii sunt mai putini norocosi. La ei o partida de sex dureaza in medie 10 minute!

Revenind la europeni, trebuie sa stiti ca elvetienii si grecii sunt campioni la numarul de parteneri sexuali. 26% din elvetieni si 25% din greci spun ca au facut sex cu mai mult de 20 de persoane.

75% dintre francezi recunosc ca si-au inselat partenerul in vreme ce belgienii si asutralienii sa-u dovedit cei mai fideli.

Cand vine vorba de mimatul unui orgasm, 70% din columbieni admit ca au facut asta, fiind urmati de locuitorii din Chile si Brazilia.

Marea Britanie ocupa primul loc si la capitolul jucarii sexuale detinute si folosite. 94% din englezi spun ca au cel putin o astfel de jucarie in dotare. Ultima pe lista, cu 50 de procente este Chile.

Sursa www.yourtango.com


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Reguli noi pentru românii care se întorc din străinătate! În ce condiții nu se impune carantina sau izolarea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri