TOP 5 poziții pentru grăsuțe. Specialiștii în erotism te învață cum să ai o noapte de amor ca în filme


Există câteva poziții sexuale ideale pentru femeile plinuțe. Nu e nicio rușine, iar acest subiect nu trebuie să fie unul tabu, având în vedere că trăim, totuși, în secolul XXI.


In articol:

Poziții pentru grăsuțe care garantează o noapte de iubire ca în filme


1. Poziția lingurița

Această poziție e una simplă și le avantajează și pe femeile cu câteva kilograme în plus. Produce senzații incredibile. Femeia se așază pe partea laterală și îl lasă pe bărbat să facă toată treaba.

Citeste si: "Am 39 de ani, m-am îmbătat la petrecerea logodnicei mele, dar am observat că fiica ei se uită ciudat la mine. Am aţipit pe o canapea şi m-am trezit simțind ceva bizar. A fost ireal. Când am dat pătura la o parte, m-am îngrozit. E o fantezie, e un coșmar"

2. Femeia deasupra

O femeie plinuță poate să dețină controlul ușor într-o partidă de amor. Femeia se așază deasupra bărbatului și controlează fiecare mișcare. Este și una din pozițiile preferate ale doamnelor.

3. Bărbatul deasupra

Femeia pune o pernă sub stomac și se sprijină pe coate. Este una din pozițiile preferate ale masculilor, dar care produce plăcere și pentru femei.

4. Poziția pe la spate

Aceasta e una dintre pozițiile preferate atât de bărbați cât și de femei. Împreună cu poziția misionarului, este poziția sexuală cea mai des folosită în nopțile fierbinți.

5. Poziția misionarului

Femeile care au câteva kilograme în plus pot profita cu încredere de această tehnică/ poziție. Nu de alta, dar stomacul se aplatizează atunci când stau pe spate. Este cea mai confortabilă poziție mai ales că bărbatul face toată treaba.


Abonează-te pe

Citește și:

MESAJ nou RUNE pe ZODII săptămâna 3-9 iunie 2019! Cine poate suferi și de ce? Care e sfatul runelor?

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Horoscop special: Luna Nouă în Gemeni, Luni 3 aprilie 2019. Ce posibilități NOI se deschid ZODIILOR la început de vară 2019?

Cel mai delicios desert al verii: negrese cu cireșe și frișcă

De ce să alegi intervenția de implant mamar la Swiss Clinics în această perioadă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul saptamanii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6 - 12 decembrie 2020. Trei zodii, între ciocan și nicovală, sănătatea și cariera sunt în pericol

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri