Top 5 fantezii sexuale ale femeilor, decodificate


Sunt sau nu normale fanteziile sexuale ale femeilor? Si daca sunt normale, oare ce dezvaluie ele despre cele care le au? Orice femeie are propriile fantezii sexuale. Fie ca este vorba despre sexul cu un star tv sau chiar o partida de sex cu o alta femeie, aproape nimic din ce-ti trece prin cap nu este prea scandalos sau gresit. Iar in cazul fanteziilor sexuale nimic n-ar trebui sa-ti ingradeasca imaginatia. Si chiar daca ai fantezii cu vecinul de la 2 asta nu inseamna ca vei profita de prima ocazie si ca-ti vei insela sotul cu el. Dimpotriva! Fanteziile sexuale folosite in mod constructiv chiar iti pot imbunatati relatia de cuplu pentru ca astfel se alunga monotonia din dormitor. Iata cateva dintre cele mai comune fantezii sexuale precum si decodificarea lor de catre specialistii de la Redbook.
1. Sex cu un alt barbat (de obicei el este o celebritate)
Daca ai astfel de fantezii nu inseamna neaparat ca nu esti satisfacuta de viata ta sexuala, doar ca esti excitata de noi experiente si, bineinteles, de un barbat superb.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri