Top 4 zodii-problema! Fugi de ele in orice situatie

Ele sunt semnele zodiacale care se enerveaza repede, sunt extrem de cicalitoare si ba le vrei, ba nu le vrei langa tine. Descopera de ce sunt atat de problematice!

LOCUL 4: SAGETATOR

Ce e in gusa e si-n capusa la Sagetator. Este omul care iti spune verde in fata absolut toate nemultumirile pe care le are. Nu menajeaza pe nimeni, indiferent de context.

LOCUL 3: GEMENI

Nativul Geaman este aerian si confuz, acaparator si extrem de influentabil. Tocmai de aceea reprezinta o problema pentru cei din jur: este extrem de nehotarat si nu stii niciodata pe ce drum o va lua ori daca iti va fi fidel pana la capat sau nu.

LOCUL 2: VARSATOR


Varsatorul este un alt nativ aerian. Este atat de idealist si de rupt de realitate incat cei din jur nu mai suporta lipsa spiritului sau pragmatic. Varsatorul este genul omului boem, caruia nu ii pasa de nicio problema lumeasca.

LOCUL 1: BERBEC

Cea mai problematica zodie este Berbec. Nu poti sa ii spui absolut nimic atunci cand te deranjeaza ceva la el caci vine un-doi cu o replica taioasa, o atitudine de copil razgaiat si o voce usor agresiva pentru a-ti spune ca e cazul sa il lasi in pace.

Sursa: Revista Teo

viewscnt

Pentru tine

Parteneri