Top 4 zodii care adora sexul in aer liber! Vezi cine da frau liber imaginatiei


Patru semne zodiacale se bucură din plin de vară, mai ales atunci când dau frâu liber imaginaţiei în materie de experienţe sexuale.

LOCUL 4: BERBEC
Deşi par destul de clasici în alegerea locului ideal pentru sex, Berbecii pot surprinde de cele mai multe ori şi nu ar refuza niciodată sexul în mijlocul sălbăticiei, departe de civilizaţie. Nativii acestui semn zodiacal nu vor renunţa însă la supremaţia pe care vor s-o afişeze în timpul actului sexual, chiar şi dacă acesta este ”comis” afară.

LOCUL 3: SCORPION
Scorpionii sunt atraşi de locuri bizare în care să-şi îndeplinească fanteziile sexuale. De la case abandonate, până la lanuri de porumb ori păduri de fag. Aceste semne zodiacale reuşesc de cele mai multe ori să împletească aproape la perfecţiune dragostea cu natura.

LOCUL 2: GEMENI
Se spune că nu există semn zodiacal mai pervers decât Geamănul. Acesta este as la capitolul „locuri ciudate unde se poate face sex”. Gemenii delimitează foarte bine sexul de dragoste şi, în funcţie de context, pot juca roluri interesante şi incitante pentru parteneri. Nu îi spune acestui nativ de două ori că ai dori să te simţi bine cu el în piscină. Nu este nevoie!

LOCUL 1: BALANŢĂ
Balanţele pot da dovadă de multă imaginaţie când vine vorba de sex. Imaginaţia lor este atât de bogată încât se surprind pe ei înşişi. Vara, nativii din Balanţă aleg locurile călduroase pentru a face amor: nisipul fierbinte de pe plajă sau câmpurile însorite sunt locurile perfecte.

Sursa: Revista Teo


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri