Top 3 zodii care se gandesc numai la sex! Vezi cine e gata oricand de o partida de amor


Acestea sunt cele trei zodii care se gandesc la sex in orice moment. Sunt gata oricand de o partida de amor ca la carte si nu ar spune "nu" unei aventuri.

LOCUL 3: FECIOARĂ
Uşor introvertite, în aparenţă, atunci când vine vorba despre sex, Fecioarele însă pun la cale tot felul de planuri pentru a-şi atrage partenerul în capcana sexuală. Fecioarele sunt pasionale şi dau totul atunci când vine vorba despre o noapte incendiară.

LOCUL 2: SCORPION

Nici cu Scorpionii să nu ne fie ruşine când vine vorba de sex. Adevărate animale în pat, pricepuţi la vorbe care îmbrobodesc femeile dintr-o secundă şi foarte atenţi să se simtă bine chiar şi cu o simplă atingere, Scorpionii sunt adevărate ”maşini de făcut sex”.

LOCUL 1: TAUR

Campionul sexual al zodiacului este Taurul. Acesta emană prin pori sex, atunci când apare într-un colectiv, toată lumea îşi întoarce capul după acest semn zodiacal, fie că este femeie sau bărbat. Taurii au un mare talent de cuceritori, aceştia ţinând cont de sensibilităţile partenerului sexual, pe care uneori le exploatează doar de dragul jocului erotic.

Sursa: Revista Teo


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Noi acuzații în scandalul dintre Oana Radu și Bianca Rus, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. ”O să discutăm legal!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri