Top 3 cele mai perverse femei din istorie. Faceau sex si cate 25 de ore, se prostituau si incercau senzatii tari


Top 3 cele mai perverse femei din istorie. Faceau sex si cate 25 de ore, se prostituau si incercau senzatii tari

Fiica destrăbălată a şefului Bisericii din Vest

Culmea, una dintre cele mai destrăbălate femei din Evul Mediu a fost fiica unui papă. Mai precis este vorba despre Lucrezia Borgia, fiica lui Rodrigo Borgia, un cardinal spaniol ajuns papă sub numele de Alexandru al VI lea. Lucrezia s-a născut în 1480 la Subiaco în Italia, fiind al treilea copil al cardinalului spaniol Rodrigo Borgia, arhiepiscop de Valencia. Acesta va ajunge papă în 1492. Lucrezia este însă un copil nelegitim. Mama sa Vannozza dei Cattanei era concubina cardinalului de ani buni. Lucrezia mai are doi fraţi Caesare şi Giovanni. Lucrezia a primit o educaţie aleasă, cuncoscând numeroase limbi străine, dansul, poezia, ştiinţele umaniste şi broderia. Cu toate acestea moşteneşte de la tatăl său cardinalul o pasiunea aparte pentru plăcerile carnale. De altfel aspectul fizic o ajuta din plin.

” De înălţime medie şi cu forme graţioase.    Faţa ei era mai degrabă alungită, cu un nas mic, părul auriu şi lung,cu ochii fără o culoare anume, cu gura plină, dinţii de un alb uluitor şi bustul admirabil proporţionat”, o descria un curtean al vremii. Lucrezia a fost căsătorită de mai multe ori, rămânând fie văduvă din cauza vieţii tumultoase dar şi ucigaşe a familiei Borgia, fie alegându-se cu mărituşul desfăcut de propriul tată, atunci când soţul nu mai reuşea să-i fie de folos. Lucrezia este descrisă ca o femeie pasională, dispusă la orgii sexuale chiar în palatele tatălui său. Se spune că avea numeroşi amanţi. Era pasională dar şi ucigaşă. Îi plăcea să seducă iar mai apoi să-şi ucidă amanţii incomozi cu ajutorul unui extract otrăvitor. Mai mult decât atât a fost acuzată că a fost amanta propriului frate, Caesare, alături de care ar fi avut un copil. Sunt însă şi numeroşi istorici care arată că de fapt caracterul Lucreziei a fost mult exagerat, iar plăcerea pentru sex doar un mit. Aceştia susţin că Lucrezia a fost o victimă a familiei de fapt. 

Citeste continuarea AICI. 


Abonează-te pe

Citește și:

Astazi, 22:30, marea premiera “Cash Taxi”! Catalin Cazacu da startul celei mai antrenante curse din Romania!

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018. Vor exista surprize in plan financiar si tensiuni in cuplu

MIHAI VOROPCHIEVICI: Horoscopul COMPLET pentru luna AUGUST! "Fiecare zodie va fi protejata"

Horoscop lunar AUGUST 2018. 8 momente MARI cu lectii, eclipsa, provocari, prudenta, dar si multe lucruri bune!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri