Top 3 cele mai perverse femei din istorie. Faceau sex si cate 25 de ore, se prostituau si incercau senzatii tari


Top 3 cele mai perverse femei din istorie. Faceau sex si cate 25 de ore, se prostituau si incercau senzatii tari

Plăcerea pentru sex era mai importantă decât onoarea. Poetul Juvenal scria în satierele sale că împărăteasa ajunsese să lucreze incognito la un bordel din Roma, tocmai pentru a-şi satisface această plăcere de sex. ”Îşi întâmpina fiecare client cu dulceaţă şi cerea plată pentru fiecare partidă,absorbind tăria lor fără ca măcar să se ridice. Prea curând patronul bordelului şi-a lăsat libere fetele. Ea(n.r. împărăteasa) a rămas până la final, întotdeauna ultima la plecare, târându-se tristă, cu vulva înfierbântată şi rigidă, extenuată de bărbaţi, şi cu toate acestea departe de a fi satisfăcută, cu obrajii mânjiţi de fumul lămpii, ducând acasă pe canapeaua imperială, putoarea bordelului”, scria Juvenal în ”Satire VI”. Totodată împărăteasa Messalina a bătut şi un record al rezistenţei sexuale. Mai precis se spune că Valeria Messalina a făcut un concurs cu o prostituată. Cine rezista să facă sex cel mai mult, câştiga. Ei bine, prostituata a rezistat 24 de ore, în timp ce Messalina a reuşit să câştige cu o oră de sex în plus. În tot acest timp a avut 25 de parteneri diferiţi.

De altfel istoricul roman Cassius Dio relata faptul că Messalina ducea o viaţă destrăbălată. Avea pe deasupra şi un caracter josnic, înclinat spre răzbunare şi uneltire.  „Trăia în desfrâu şi silea şi pe celălalte femei să se prostitueze. Pe unele le obliga să se supună la actul sexual chiar în palat, în prezenţa şi sub ochii bărbaţilor lor. Pe acestea, care acceptau aşa ceva, le iubea şi le favoriza ,iar pe bărbaţii lor îi atrăgea de partea ei prin tot felul de cinstiri şi funcţii înalte. 
  Alte familii în schimb, care nu se înjoseau cu asemenea murdării, erau ţinta urii ei, dacă nu şi victime”, scria Dio Cassius. Avea zeci de amanţi, se presupune că inclusiv marele Seneca a fost amantul Messalinei ajungând să fie exilat din cauza acesteia. Mai mult decât atât, Messalina a ajuns în lipsa împăratului să se căsătorească şi cu amatul ei favorit Caius Silius, un bărbat mai tânăr decât ea. Tacitus spune că împăratul plecase la Ostia. În tot acest timp Messalina s-a căsătorit cu Silius care dorea, spune istoricul roman să pună mâna pe tronul Romei. Libertul Narcissus îl avertizează pe Claudius că „dacă nu ia lucrurile în pripă, noul bărbat al Messalinei pune mâna pe Roma”. În acel moment Claudius descinde la Roma şi îi surprinde pe cei doi în plăcerile mariajului. Garda pretoriană îi arestează iar Messalina este executată.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

Astazi, 22:30, marea premiera “Cash Taxi”! Catalin Cazacu da startul celei mai antrenante curse din Romania!

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018. Vor exista surprize in plan financiar si tensiuni in cuplu

MIHAI VOROPCHIEVICI: Horoscopul COMPLET pentru luna AUGUST! "Fiecare zodie va fi protejata"

Horoscop lunar AUGUST 2018. 8 momente MARI cu lectii, eclipsa, provocari, prudenta, dar si multe lucruri bune!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri