Tehnici şi poziţii pentru sex fără dureri! Așa vei simți doar plăcere și vei scăpa de disconfort


Se spune că între plăcere şi durere nu e decât un pas. Într-adevăr sexul poate deveni cu uşurinţă dureros, chiar dacă nu te confrunţi cu afecţiune medicală.

 

Uneori disconfortul apare din cauze comune, cum ar fi un preludiu ineficient, o nepotrivire fizică sau o poziţie deficitară corpului.

Dacă ai dureri în timpul sexului, nu ezita să consulţi medicul specialist şi să te documentezi asupra cauzelor medicale. Totuşi, atunci când niciuna dintre ele nu îţi dă bătăi de cap, iar tu te confrunţi în continuare cu dureri în timpul sexului, pune în aplicare sfaturile de mai jos. Iată ce tehnici şi poziţii sexuale ţin durerile din timpul sexului la distanţă!

Citeste si: 8 poziții prin care îi vei oferi cel mai tare sex oral din viața lui! Încearcă-le și va trăi senzații pe care nu le va uita niciodată

1. Alege unghiul de penetrare potrivit

Un unghi de penetrare nefiresc poate cauza mai ales junghiuri sau senzaţii de arsură la intrarea în vagin. De ce este poziţia misionarului cea mai populară poziţie? Pentru că ea, în varianta în care îţi încolăceşti picioarele în jurul mijlocului iubitului, permite cel mai potrivit unghi de penetrare pentru ambii parteneri. Truc: În general, atunci când unghiul penetrării nu ţi se pare natural, modifică-ţi poziţia şoldurilor cu ajutorul unor perne, după cum te simţi mai confortabil.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri