Tehnica-minune prin care femeile ajung la orgasm in doar 15 minute: cum procedezi, pas cu pas, pentru a o aduce la extaz


Lipsa orgasmului este pentru multe femei un motiv de frustrare, dar şi pentru mulţi bărbaţi care ar face orice să descopere cum să-şi ducă partenerele pe culmile plăcerii.

Deşi mare parte dintre reprezentantele sexului frumos au probleme cu atingerea orgasmului, cu răbdare şi implicare, plăcerea poate fi atinsă printr-o tehnică specială, în numai 15 minute.

Cercetătorii de la Institutul Kinsey, din SUA, au descoperit că unele femei pot avea orgasm şi numai după 15-20 de minute de sex, asta doar dacă preludiul este presărat pe tot parcursul zilei, clădind pas cu pas tensiunea sexuală şi pregătind pentru plăcere subconştientul partenerei.

Puteţi merge împreună să vizionaţi un film de comedie sau o piesă de teatru amuzantă, ori să vă întâlniţi imediat după ce ea a terminat antrenamentul de la sala de sport. Aceste activităţi fizice o pregătesc pentru orgasm, pentru că încordarea muşchilor abdominali stimulează terminaţiile nervoase din vagin, care străbat pelvisul. Pe măsură ce vă pregătiţi să treceţi la acţiune, bucuraţi-vă de câte un pahar de vin roşu, în linişte, acasă la unul dintre voi. Potrivit Universităţii din Florenţa, Italia, femeile care consumă un pahar sau două de vin înainte de sex se excită mult mai uşor. Abia după aceea poţi pune în practică tehnica orgasmului în 15 minute.

Citeste mai mult pe adevarul.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri