Tânăra de 29 de ani care plănuieşte cea mai mare orgie din lume! La vârsta de 21 de ani avea deja 100 de parteneri


Vă vine să credeţi sau nu, o tânără în vârstă de 29 de ani plănuieşte să facă cea mai mare orgie de până acum!

 

Pearl Derriere, care locuieşte în Denver, Statele Unite ale Americii, are doar 29 de ani, dar gânduri foarte mari! Tânăra plănuieşte cea mai mare orgie care a avut loc vreodată la nivel mondial. Pearl doreşte să facă un maraton sexual la care să participe nu mai puţin de 1000 de persoane, scrie The Mirror.

De când Pearl Derriere a trecut de vârsta de 21 de ani, a mai încetat să-şi numere partenerii cu care a întreţinut relaţii sexuale, aşa cum a menţionat ea într-un interviu. În prezent, Japonia deţine recordul cu cel mai mare maraton sexual, la care 500 de persoane au participat.

„Oamenii pot să creadă că stilul meu de viaţă mă face avidă de sex, dar nu e cazul. Dar am încetat să număr persoanele cu care m-am culcat după ce am depăşit 100. Omenii cred că petrecerile sexuale sunt ceva ce a ieşit la suprafaţă acum, dar adevărul este că ele au existat mereu, au fost ascunse şi sub nasul nostru tot timpul”, a spus tânăra de 29 de ani.

A.V.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri