Surpriză uriașă! Ce cadou a primit Bianca de la Puterea dragostei de la Livian: „Ați zis că nu mă iubește...”


Ce cadou a primit Bianca de la Puterea dragostei de la Livian, de ziua sa de naștere. Tânărul i-a făcut o surpriză, la miezul nopții.


In articol:

Bianca de la Puterea dragoatei se află de câteva zile în România, după un an și jumătate petrecut în Turcia. Concurenta își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Tânăra a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor, după ce s-a speculat că Bianca va participa și în al treilea sezon al emisiunii Puterea dragostei.

„Și eu salut Clujul. Dacă sunt certată cu Ella, o să vă zic. Bineînțeles că am vorbit cu Livian, vorbim. O să fac un clip cu Livian, dar nu pot să vorbesc mai mult.

„Mă duc și la părinții mei, la sfârșitul săptămânii”, a mai recunoscut Bianca pe vlogul său.

Ce planuri de viitor are Bianca

În plus, Bianca a vorbit și despre planurile sale de viitor.

„Vreau să îmi iau un telefon, vreau să fac vloguri. Îmi doresc ca pe viitor să am vloguri cu o calitate mai bună. Am câteva lucruri de făcut în București. Vreau să îmi iau apartament în București. O să mă duc și la părinții mei. Mă bucur că sunt în sfârșit în țară, am venit după un an și trei luni și sunt fericită pentru că sunt aici.

Nu stau la fratele meu, pentru că el are colegi băieți. Nu mă duc la club de ziua mea. Ligi nu m-a mai chemat. Chiar dacă mă chema, nu mai mergeam, că eram obosită. Am stat la bârfă cu Mari, ne-am uitat la un film, ne-a luat somnul.

Surpriză uriașă! Ce cadou a primit Bianca de la Puterea dragostei de la Livian: „Ați zis că nu mă iubește...”
Surpriză uriașă! Ce cadou a primit Bianca de la Puterea dragostei de la Livian: „Ați zis că nu mă iubește...”

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea dragostei și-au luat rămas-bun! Ce și-au spus cei doi la plecare


Eu personal nu doresc să rămân la mine în oraș, nu am cu cine să muncesc acolo, plus că aici am multe cunoștințe. Eu și Livian ne bucurăm foarte mult pentru că ne vedeți cuplul câștigător al sezonului. Livian este la Cluj”, a mai spus Bianca, iar prietena sa Mary i-a făcut o surpriză la miezul nopții.

Citeste si: Ella de la ''Puterea dragostei'', mesaj pentru Cristina Mihaela, viitoarea prezentatore a emisiunii: ''Rog toti sustinatorii mei...''

Bianca a primit mai multe cadouri din partea prietenilor săi, iar Livian i-a făcut o mare surpriză, de la sute de kilometri distanță. Acesta i-a trimis un buchet de flori

„Multumesc. Ați zis că nu mă iubește Lobo. Mi-a trimis flori de la Cluj. Băbălușa ce mi-a luat. Mi-a adus iubire”, s-a mai bucurat Bianca în direct, iar susținătorii i-au făcut multe urări.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca și Livian de la Puterea dragostei și-au luat rămas-bun! Ce și-au spus cei doi la plecare

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Mama lui Iancu Sterp, detalii incendiare despre relaţia cu tatăl copiilor ei! "Pe Nicolae l-am iubit mult, dar am şi suferit"

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit?? "De două săptămâni"

DESCOPERĂ: cine a fost Violeta Andrei | Actrița care a făcut-o geloasă pe Elena Ceaușescu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

DESCOPERĂ: Totul despre cine a fost Regina Maria a României. Naștere, nume real, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri